O kadın şikayetini geri çekti, Başaran aklandım diye duyurdu!

SİYASET 29.12.2022 - 11:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 11:33
 

O kadın şikayetini geri çekti, Başaran aklandım diye duyurdu!

İYİ Parti’nin son il başkanı Mehmet Başaran hakkında şikayetçi olan hamile kadın, şikayetini geri çekince dava ortadan kalktı. Antalya Cumhuriyet Savcılığı tarafından aklandığını duyuran Başaran, “Bu iddiaların siyasi rakiplerim tarafından düzenlenmiş bir komplo olduğunu söylemiştim. Zaman beni haklı çıkardı” dedi.

haberimizvar.net- Antalya’da bir kadın, İYİ Parti Antalya eski İl Başkanı Mehmet Başaran’dan hamile olduğunu ve çocuğunu aldırması için tehdit edildiği iddiasıyla Konyaaltı’nda karakola şikayetçi olmuştu. Başkan Başaran, bu iddialar üzerine kamuoyuna istifa ettiğini açıklamış, resmi olarak istifa etmediği için İYİ Parti Antalya İl Teşkilatı içinde yönetimden il başkanı belirlenemediği için tüzüğe aykırı olarak İYİ Parti bugüne kadar il başkanı olmadan devam etti. Yaşanan skandalın ardından hamile kadın, karakola verdiği şikayet dilekçesini geri çekti. Bunun üzerine bağımsız Türk yargısının verdiği karardan duyduğu mutluluğu dile getiren Mehmet Başaran, “Baştan beri bu iddiaların siyasi rakiplerim tarafından düzenlenmiş bir komplo olduğunu söylemiştim. Türk yargısı da, bu haklılığımı verdiği takipsizlik kararı ile ortaya koydu. Ben Türk siyasetinin son yıllarda unuttuğu etik kurallar çerçevesinde istifa ettim. Zaten yargıda aklanmadan siyaset yapmama kararı almıştım. En büyük tesellim, zamanın beni haklı çıkarmasıdır. Partimin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğim. Antalya’nın tüm ilçelerini, köylerini tek tek gezeceğim. İlk günden beri beni yalnız bırakmayan başta genel merkezimiz olmak üzere tüm dostlarıma ve partililerime şükranlarımı sunuyorum. Tüm Türkiye’de ve Antalya’da İYİ Parti’yi iktidara taşıyacağız” dedi.
İYİ Parti’nin son il başkanı Mehmet Başaran hakkında şikayetçi olan hamile kadın, şikayetini geri çekince dava ortadan kalktı. Antalya Cumhuriyet Savcılığı tarafından aklandığını duyuran Başaran, “Bu iddiaların siyasi rakiplerim tarafından düzenlenmiş bir komplo olduğunu söylemiştim. Zaman beni haklı çıkardı” dedi.

haberimizvar.net- Antalya’da bir kadın, İYİ Parti Antalya eski İl Başkanı Mehmet Başaran’dan hamile olduğunu ve çocuğunu aldırması için tehdit edildiği iddiasıyla Konyaaltı’nda karakola şikayetçi olmuştu. Başkan Başaran, bu iddialar üzerine kamuoyuna istifa ettiğini açıklamış, resmi olarak istifa etmediği için İYİ Parti Antalya İl Teşkilatı içinde yönetimden il başkanı belirlenemediği için tüzüğe aykırı olarak İYİ Parti bugüne kadar il başkanı olmadan devam etti.

Yaşanan skandalın ardından hamile kadın, karakola verdiği şikayet dilekçesini geri çekti. Bunun üzerine bağımsız Türk yargısının verdiği karardan duyduğu mutluluğu dile getiren Mehmet Başaran, “Baştan beri bu iddiaların siyasi rakiplerim tarafından düzenlenmiş bir komplo olduğunu söylemiştim. Türk yargısı da, bu haklılığımı verdiği takipsizlik kararı ile ortaya koydu. Ben Türk siyasetinin son yıllarda unuttuğu etik kurallar çerçevesinde istifa ettim. Zaten yargıda aklanmadan siyaset yapmama kararı almıştım. En büyük tesellim, zamanın beni haklı çıkarmasıdır. Partimin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğim. Antalya’nın tüm ilçelerini, köylerini tek tek gezeceğim. İlk günden beri beni yalnız bırakmayan başta genel merkezimiz olmak üzere tüm dostlarıma ve partililerime şükranlarımı sunuyorum. Tüm Türkiye’de ve Antalya’da İYİ Parti’yi iktidara taşıyacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.