O kapılar herkese açık olacak

GÜNDEM 03.12.2021 - 12:22, Güncelleme: 03.12.2021 - 12:22
 

O kapılar herkese açık olacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TÜİK'ten içeri alınmamasına CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Şahin'den sert tepki geldi

haberimizvar.net- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TÜİK'ten içeri alınmamasına CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin'den sert tepki geldi. Şahin, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, kamuoyu nezdinde büyük tepki çeken TÜİK'ten vatandaşı aydınlatacak bilgiler almak üzere mevzuata uygun bir şekilde randevu istedi. TÜİK, mevzuata aykırı bir şekilde Genel Başkanımıza randevu vermedi. TÜİK yetkilileri neyden ve kimden çekiniyor? Gerçek enflasyon oranlarından mı, gerçek işsizlik oranlarından mı? DENETLENEBİLİR KURUMLAR Ülkenin içine düştüğü buhranı, krizi rakamlarla oynayarak gizleyeceklerini mi sanıyorlar! Halkın iktidarında, SARAY REJİMİ'nin vatandaşa kapattığı her kapı sonuna kadar açılacak. Hesap verebilir, denetlenebilir kurumlar inşa edilecek. Ve yüzümüze kapattığınız bu kapıdan sandıktan iktidar çıkarak halkımızla birlikte gireceğiz" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TÜİK'ten içeri alınmamasına CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Şahin'den sert tepki geldi

haberimizvar.net-  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TÜİK'ten içeri alınmamasına CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin'den sert tepki geldi. Şahin, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, kamuoyu nezdinde büyük tepki çeken TÜİK'ten vatandaşı aydınlatacak bilgiler almak üzere mevzuata uygun bir şekilde randevu istedi. TÜİK, mevzuata aykırı bir şekilde Genel Başkanımıza randevu vermedi. TÜİK yetkilileri neyden ve kimden çekiniyor? Gerçek enflasyon oranlarından mı, gerçek işsizlik oranlarından mı?

DENETLENEBİLİR KURUMLAR

Ülkenin içine düştüğü buhranı, krizi rakamlarla oynayarak gizleyeceklerini mi sanıyorlar! Halkın iktidarında, SARAY REJİMİ'nin vatandaşa kapattığı her kapı sonuna kadar açılacak. Hesap verebilir, denetlenebilir kurumlar inşa edilecek. Ve yüzümüze kapattığınız bu kapıdan sandıktan iktidar çıkarak halkımızla birlikte gireceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.