O müdür yardımcısı açığa alındı

EĞİTİM 16.09.2021 - 21:07, Güncelleme: 16.09.2021 - 21:07
 

O müdür yardımcısı açığa alındı

Antalya’daki Hurma Ortaokulu’nda öğrencileri “Ağzınızı, yüzünüzü dağıtırım” diye tehdit eden müdür yardımcısı açığa alındı. Konuyla ilgili soruşturma açıldı.

HABERİMİZVAR – Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde bulunan Hurma Ortaokulu’nda yüz yüze eğitimin başladığı ilk gün öğrencileri “Ağzınızı, yüzünüzü dağıtırım” diye tehdit eden Müdür Yardımcısı Fatma Yıldız Coşkun açığa alındı. Veliler tarafından tepkiyle karşılanan ve sosyal medyada gündeme oturan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.   AĞZINIZI, YÜZÜNÜZÜ DAĞITIRIM   Sabah derse girmek için bahçede toplanan öğrencilere mikrofonla seslenen Coşkun’un öğrencileri okul temizliği konusunda azarlaması, hakaret ve tehdit dolu sözler sarf etmesi bir veli tarafından kaydedildi. Okula müdür yardımcısı olarak yeni atandığı öğrenilen Coşkun’un, “Sizin ağzınızı yüzünüzü dağıtırım, ben konuşuyorum burada. Sen gönüllüsün galiba toplamaya, toplatayım mı sana? Dinlemediğine göre... Bakın tekrar söylüyorum. İlk ve son kez uyarıyorum. Okul temizliğinden siz sorumlusunuz. Sizin pislettiğiniz yeri ben temizlemek zorunda değilim. İnsana yakışır şekilde, öğrenciye yakışır şekilde davranın” sözlerine tepki yağdı. Tepkiler üzerine konuyu araştıran Milli Eğitim İl Müdürlüğü, müfettiş incelemesinden sonra Coşkun hakkında açığa alma kararı verdi.     
Antalya’daki Hurma Ortaokulu’nda öğrencileri “Ağzınızı, yüzünüzü dağıtırım” diye tehdit eden müdür yardımcısı açığa alındı. Konuyla ilgili soruşturma açıldı.

HABERİMİZVAR – Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde bulunan Hurma Ortaokulu’nda yüz yüze eğitimin başladığı ilk gün öğrencileri “Ağzınızı, yüzünüzü dağıtırım” diye tehdit eden Müdür Yardımcısı Fatma Yıldız Coşkun açığa alındı. Veliler tarafından tepkiyle karşılanan ve sosyal medyada gündeme oturan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

AĞZINIZI, YÜZÜNÜZÜ DAĞITIRIM

 

Sabah derse girmek için bahçede toplanan öğrencilere mikrofonla seslenen Coşkun’un öğrencileri okul temizliği konusunda azarlaması, hakaret ve tehdit dolu sözler sarf etmesi bir veli tarafından kaydedildi. Okula müdür yardımcısı olarak yeni atandığı öğrenilen Coşkun’un, “Sizin ağzınızı yüzünüzü dağıtırım, ben konuşuyorum burada. Sen gönüllüsün galiba toplamaya, toplatayım mı sana? Dinlemediğine göre... Bakın tekrar söylüyorum. İlk ve son kez uyarıyorum. Okul temizliğinden siz sorumlusunuz. Sizin pislettiğiniz yeri ben temizlemek zorunda değilim. İnsana yakışır şekilde, öğrenciye yakışır şekilde davranın” sözlerine tepki yağdı. Tepkiler üzerine konuyu araştıran Milli Eğitim İl Müdürlüğü, müfettiş incelemesinden sonra Coşkun hakkında açığa alma kararı verdi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.