O otobüs tespit edilecek

GÜNDEM 10.08.2019 - 12:04, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

O otobüs tespit edilecek

Antalya’da İETT logolu tabelalarla çalışan halk otobüsüyle ilgili açıklama yapan Otobüsçüler Odası Başkanı Yasin Arslan, “Araç tespit edilip tabelalar sökülecek” dedi.

haberimizvar.net – Antalya trafiğinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım şirketi İETT tabelalarıyla çalışan halk otobüsüyle ilgili haberimiz üzerine Otobüsçüler Odası Başkanı Yasin Arslan’dan açıklama geldi. Aracın İstanbul’dan yeni satın alınmış olabileceğini söyleyen Arslan, “Bu sebepten dolayı gözden kaçmış olabilir. Araç tespit edilip tabelalar sökülecek” açıklamasında bulundu. İçinde İETT logolu uyarı ve bilgilendirme levhaları olan Antalya Halk Otobüsü’nün fotoğrafı sosyal medyada paylaşılmıştı. Otobüsün içinde İETT’ye ait Alo 155 Beyaz Masa hattının yanı sıra, altında İETT logosu olan “Araçlarımız güvenlik kamerasıyla izlenmektedir” ve “Hizmet kalitemizi artırmak için görüş, öneri ve taleplerinizi bekliyoruz” duyuruları yer alıyordu.   İlgili Haber: http://haberimizvar.net/haber-antalya-otobuslerini-iett-ye-sikayet-edebilirsiniz-5009.html
Antalya’da İETT logolu tabelalarla çalışan halk otobüsüyle ilgili açıklama yapan Otobüsçüler Odası Başkanı Yasin Arslan, “Araç tespit edilip tabelalar sökülecek” dedi.

haberimizvar.net – Antalya trafiğinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım şirketi İETT tabelalarıyla çalışan halk otobüsüyle ilgili haberimiz üzerine Otobüsçüler Odası Başkanı Yasin Arslan’dan açıklama geldi. Aracın İstanbul’dan yeni satın alınmış olabileceğini söyleyen Arslan, “Bu sebepten dolayı gözden kaçmış olabilir. Araç tespit edilip tabelalar sökülecek” açıklamasında bulundu. İçinde İETT logolu uyarı ve bilgilendirme levhaları olan Antalya Halk Otobüsü’nün fotoğrafı sosyal medyada paylaşılmıştı. Otobüsün içinde İETT’ye ait Alo 155 Beyaz Masa hattının yanı sıra, altında İETT logosu olan “Araçlarımız güvenlik kamerasıyla izlenmektedir” ve “Hizmet kalitemizi artırmak için görüş, öneri ve taleplerinizi bekliyoruz” duyuruları yer alıyordu.

 

İlgili Haber:

http://haberimizvar.net/haber-antalya-otobuslerini-iett-ye-sikayet-edebilirsiniz-5009.html

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.