Odanın borcunu afişle ifşa etti

GÜNDEM 06.04.2022 - 17:55, Güncelleme: 06.04.2022 - 17:55
 

Odanın borcunu afişle ifşa etti

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, odanın Niyazi Özçelik döneminden mali tablosunu; oda binası dış cephesine astığı alacaklıların listesinin olduğu afişle ifşa etti

haberimizvar.net-  “Mali tablonun içler acısı olduğunu gördük” diyen Alkan, mali tabloyu mektup yazarak üyelere göndereceklerini, oda binasının giriş kapısına asacaklarını ve kamuoyu ile paylaşacaklarını açıklamıştı. Manşet gazetesinden Şükrü Ağırman'ın haberine göre Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan; 8 Ekim 2019'da 453 bin lira borçla Niyazi Özçelik'e devrettiği odayı, 19 Ocak 2022'de Özçelik'ten 5 milyon 900 bin lira borçla devraldığını afişle duyurdu. Afiş, odanın Kepez ilçesindeki hizmet binasının dış cephesine asıldı.  BORÇLARI AFİŞE ETTİ Odanın mali tablosunu sosyal medyada çeşitli videolar ile paylaşarak duyuran Başkan Mehmet Ali Alkan, bu kez farklı bir yöntem denedi. Esnaf odasından alacaklı olanların listesini, odanın mali durumunun ne hale getirildiğini; odanın hizmet binasının dış cephesine astığı afişle duyurdu. Afişte Mehmet Ali Alkan odayı devrettikten ve seçimi kazanıp odayı tekrar devir aldıktan sonraki tarihlerde, odanın alacak verecek dengesinin ne hale geldiği ve hangi durumda olduğu görülüyor. BİLE BİLE ODAYI BORÇLANDIRDI SUÇLAMASI 16 Ocak 2022’de gerçekleştirilen Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Kurulu’nda 3 aday başkanlık için yarışmış, Mehmet Ali Alkan 1901, Niyazi Özçelik 1841 ve Şeref Tezcan ise 345 oy almıştı. 19 Ocak tarihinde ise, seçimi 60 ay farkla kazanan Mehmet Ali Alkan, Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı koltuğuna otururken, Niyazi Özçelik ise veda etmişti. Aradan geçen yaklaşık 2 aydan sonra Başkan Mehmet Ali Alkan’ın sosyal medya hesabı üzerinden mali tabloyu paylaşmaya başlayarak eski başkan Niyazi Özçelik’e yönelik suçlamalarda bulunmasına, Özçelik tarafından da aynı şekilde karşılık gelmişti. Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odasının yeni ve eski başkanlarının sosyal medya hesapları üzerinden çektikleri videolarla kapışması sonrası afişli ifşa olayı yaşandı. Sosyal medya hesabı üzerinden 6 serilik video çekerek üyelere seslenen Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, odanın genel kurulunun üzerinden 2 aylık süre geçtiğine dikkat çekerek aradan geçen 2 aylık sürede mali tabloyu incelediklerini bildirmişti. “Mali tablonun içler acısı olduğunu gördük” diyen Alkan, mali tabloyu mektup yazarak üyelere göndereceklerini, oda binasının giriş kapısına asacaklarını ve kamuoyu ile paylaşacaklarını açıklamıştı. Alkan dediğini yaptı. Eski Başkan Niyazi Özçelik’e yönelik suçlamalarda bulunan Alkan, ödenmeyen faturalara dikkat çekerek, “Çıkıp sizlere 'hizmet ettim' diyor. Bile bile odayı borç batağında bırakıp gitmiştir. Takdir sizlerin, borç ve borcu ödemek bizlerin görevi” ifadelerini kullandı.  
Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, odanın Niyazi Özçelik döneminden mali tablosunu; oda binası dış cephesine astığı alacaklıların listesinin olduğu afişle ifşa etti

haberimizvar.net-  “Mali tablonun içler acısı olduğunu gördük” diyen Alkan, mali tabloyu mektup yazarak üyelere göndereceklerini, oda binasının giriş kapısına asacaklarını ve kamuoyu ile paylaşacaklarını açıklamıştı. Manşet gazetesinden Şükrü Ağırman'ın haberine göre Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan; 8 Ekim 2019'da 453 bin lira borçla Niyazi Özçelik'e devrettiği odayı, 19 Ocak 2022'de Özçelik'ten 5 milyon 900 bin lira borçla devraldığını afişle duyurdu. Afiş, odanın Kepez ilçesindeki hizmet binasının dış cephesine asıldı. 

BORÇLARI AFİŞE ETTİ
Odanın mali tablosunu sosyal medyada çeşitli videolar ile paylaşarak duyuran Başkan Mehmet Ali Alkan, bu kez farklı bir yöntem denedi. Esnaf odasından alacaklı olanların listesini, odanın mali durumunun ne hale getirildiğini; odanın hizmet binasının dış cephesine astığı afişle duyurdu. Afişte Mehmet Ali Alkan odayı devrettikten ve seçimi kazanıp odayı tekrar devir aldıktan sonraki tarihlerde, odanın alacak verecek dengesinin ne hale geldiği ve hangi durumda olduğu görülüyor.

BİLE BİLE ODAYI BORÇLANDIRDI SUÇLAMASI
16 Ocak 2022’de gerçekleştirilen Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Kurulu’nda 3 aday başkanlık için yarışmış, Mehmet Ali Alkan 1901, Niyazi Özçelik 1841 ve Şeref Tezcan ise 345 oy almıştı. 19 Ocak tarihinde ise, seçimi 60 ay farkla kazanan Mehmet Ali Alkan, Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı koltuğuna otururken, Niyazi Özçelik ise veda etmişti. Aradan geçen yaklaşık 2 aydan sonra Başkan Mehmet Ali Alkan’ın sosyal medya hesabı üzerinden mali tabloyu paylaşmaya başlayarak eski başkan Niyazi Özçelik’e yönelik suçlamalarda bulunmasına, Özçelik tarafından da aynı şekilde karşılık gelmişti. Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odasının yeni ve eski başkanlarının sosyal medya hesapları üzerinden çektikleri videolarla kapışması sonrası afişli ifşa olayı yaşandı. Sosyal medya hesabı üzerinden 6 serilik video çekerek üyelere seslenen Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, odanın genel kurulunun üzerinden 2 aylık süre geçtiğine dikkat çekerek aradan geçen 2 aylık sürede mali tabloyu incelediklerini bildirmişti. “Mali tablonun içler acısı olduğunu gördük” diyen Alkan, mali tabloyu mektup yazarak üyelere göndereceklerini, oda binasının giriş kapısına asacaklarını ve kamuoyu ile paylaşacaklarını açıklamıştı. Alkan dediğini yaptı. Eski Başkan Niyazi Özçelik’e yönelik suçlamalarda bulunan Alkan, ödenmeyen faturalara dikkat çekerek, “Çıkıp sizlere 'hizmet ettim' diyor. Bile bile odayı borç batağında bırakıp gitmiştir. Takdir sizlerin, borç ve borcu ödemek bizlerin görevi” ifadelerini kullandı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.