Öğrencilere çay ve çorba

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 11.01.2024 - 16:14, Güncelleme: 11.01.2024 - 16:14
 

Öğrencilere çay ve çorba

Serik Belediyesi Millet Kütüphanesi'ne ders çalışmaya gelen öğrencilere ücretsiz çorba ve çay ikramında bulundu.

haberimizvar.net- Serik Belediyesi tarafından Millet Bahçesi içerisinde bulunan Millet Kütüphanesi'nde ders çalışmaya gelen üniversite ve lise öğrencilerine 09.00 - 22.00 saatleri arasında ücretsiz çorba ve çay dağıtımı yapılıyor. Zaman zaman Millet Kütüphanesi kafeteryasında öğrencilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Enver Aputkan, öğrencilerin istek ve şikayetlerini dinliyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Aputkan, "Serik Gülsün- Süleyman Süral Meslek Yüksekokulu ve Akdeniz Üniversitesi İşletme Fakültesi öğrencilerine ailelerini ziyaret etmeye gitmek isteyenlere bir defaya mahsus biletlerini alıyorduk. Onlara sözümüz vardı. Onu devam ettiriyoruz. Onun yanında da öğrencilere bir çorba borcumuz vardı. O çorba borcumuzu da ödeyelim dedik. 40 yıl önce biz de öğrencilik dönemi yaşadık. Öğrencilik dönemini çok iyi bilirim. Ülkemizin çeşitli yerlerinden gelen öğrencilerin en sıkıntı çektikleri konu yemek konusudur. Belediyemizin sadece görevi yol, park, bahçe yapmak değildir. Öğrencilerimiz ilçemizde misafirlerimizdir. Amacımız öğrencilerimize ilçemizi sevdirmek. Dolayısıyla evlatlarımızın güler yüzlerini görmek bizi çok memnun ediyor. Bu bizim görevimiz. Öğrencilerimiz bunu hak ediyor. Onlar bizim ülkemizin geleceğidir. Böyle dokunuşlar yapılması gerektiğine inanıyorum. Çorba ikramımız aralıksız devam edecek" dedi. Öğrenciler de yapılan hizmetten dolayı Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan'a teşekkür etti
Serik Belediyesi Millet Kütüphanesi'ne ders çalışmaya gelen öğrencilere ücretsiz çorba ve çay ikramında bulundu.

haberimizvar.net- Serik Belediyesi tarafından Millet Bahçesi içerisinde bulunan Millet Kütüphanesi'nde ders çalışmaya gelen üniversite ve lise öğrencilerine 09.00 - 22.00 saatleri arasında ücretsiz çorba ve çay dağıtımı yapılıyor. Zaman zaman Millet Kütüphanesi kafeteryasında öğrencilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Enver Aputkan, öğrencilerin istek ve şikayetlerini dinliyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Aputkan, "Serik Gülsün- Süleyman Süral Meslek Yüksekokulu ve Akdeniz Üniversitesi İşletme Fakültesi öğrencilerine ailelerini ziyaret etmeye gitmek isteyenlere bir defaya mahsus biletlerini alıyorduk. Onlara sözümüz vardı. Onu devam ettiriyoruz. Onun yanında da öğrencilere bir çorba borcumuz vardı. O çorba borcumuzu da ödeyelim dedik. 40 yıl önce biz de öğrencilik dönemi yaşadık. Öğrencilik dönemini çok iyi bilirim. Ülkemizin çeşitli yerlerinden gelen öğrencilerin en sıkıntı çektikleri konu yemek konusudur. Belediyemizin sadece görevi yol, park, bahçe yapmak değildir. Öğrencilerimiz ilçemizde misafirlerimizdir. Amacımız öğrencilerimize ilçemizi sevdirmek. Dolayısıyla evlatlarımızın güler yüzlerini görmek bizi çok memnun ediyor. Bu bizim görevimiz. Öğrencilerimiz bunu hak ediyor. Onlar bizim ülkemizin geleceğidir. Böyle dokunuşlar yapılması gerektiğine inanıyorum. Çorba ikramımız aralıksız devam edecek" dedi.

Öğrenciler de yapılan hizmetten dolayı Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan'a teşekkür etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.