Öğrencilere çevre eğitimi

YEREL 07.07.2021 - 11:42, Güncelleme: 07.07.2021 - 11:42
 

Öğrencilere çevre eğitimi

Antalya'nın Kaş ilçesinde hizmet veren Kaş Setur Marina tarafından Kaşlı öğrencilere, çevre eğitimi düzenlendi.

haberimizvar.net- Kaş Setur Marina yönetimi, Kaş Merkez İlkokulu'nun 100 öğrencisi için çevre eğitimi düzenledi. Araçlarla marinaya getirilen 100 minik öğrenciye, Kaş Merkez İlkokulu Müdürü Yunus Emre Şahne ve okul öğretmeni Gökhan Acarer eşlik etti. Miniklere önce akülü araçlarla marina gezdirildi. Ardından marinada deniz suyu ve çevre temizliği, çevrenin korunması için yapılan çalışmalar anlatıldı. Yapılan çalışmalar uygulamalı olarak miniklere gösterildi. Uluslararası temizlik ödülü olan mavi bayrak tanıtıldı ve mavi bayrağın anlamı anlatıldı. Ardından Kaş Marina'da demirli olan mavi bayrak ödüllü 'Tundra' adlı yat ziyaret edildi. Burada deniz kirliliğinin önlenmesi ve deniz turizmi işletmelerine düşen görevler ve katkıları hakkında bilgi verildi. Miniklere eşlik eden Marina Ön Büro ve Liman Hizmetleri Yöneticisi Ümit Gölgeci, "Şimdi hepiniz birer çevre dedektifi oldunuz. Artık hep birlikte çevreyi koruyacağız. Artık plajlarımızı, denizimizi temiz tutmak için çalışacağız. Büyükler sizden korksun" diyerek espri yaptı. Gezi sonunda marina yönetimi tarafından miniklere çeşitli hediyeler verildi, çevreyle ilgili kitaplar hediye edildi ve ikramlarda bulunuldu. Neşeli bir gün geçiren Kaşlı öğrenciler çevre konusunda bilinçlenmiş olarak marinadan ayrıldı.
Antalya'nın Kaş ilçesinde hizmet veren Kaş Setur Marina tarafından Kaşlı öğrencilere, çevre eğitimi düzenlendi.

haberimizvar.net-  Kaş Setur Marina yönetimi, Kaş Merkez İlkokulu'nun 100 öğrencisi için çevre eğitimi düzenledi. Araçlarla marinaya getirilen 100 minik öğrenciye, Kaş Merkez İlkokulu Müdürü Yunus Emre Şahne ve okul öğretmeni Gökhan Acarer eşlik etti. Miniklere önce akülü araçlarla marina gezdirildi. Ardından marinada deniz suyu ve çevre temizliği, çevrenin korunması için yapılan çalışmalar anlatıldı. Yapılan çalışmalar uygulamalı olarak miniklere gösterildi. Uluslararası temizlik ödülü olan mavi bayrak tanıtıldı ve mavi bayrağın anlamı anlatıldı. Ardından Kaş Marina'da demirli olan mavi bayrak ödüllü 'Tundra' adlı yat ziyaret edildi. Burada deniz kirliliğinin önlenmesi ve deniz turizmi işletmelerine düşen görevler ve katkıları hakkında bilgi verildi.

Miniklere eşlik eden Marina Ön Büro ve Liman Hizmetleri Yöneticisi Ümit Gölgeci, "Şimdi hepiniz birer çevre dedektifi oldunuz. Artık hep birlikte çevreyi koruyacağız. Artık plajlarımızı, denizimizi temiz tutmak için çalışacağız. Büyükler sizden korksun" diyerek espri yaptı.

Gezi sonunda marina yönetimi tarafından miniklere çeşitli hediyeler verildi, çevreyle ilgili kitaplar hediye edildi ve ikramlarda bulunuldu. Neşeli bir gün geçiren Kaşlı öğrenciler çevre konusunda bilinçlenmiş olarak marinadan ayrıldı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.