Öğretmene beyzbol sopalı dayak!

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.02.2024 - 15:06, Güncelleme: 21.02.2024 - 15:06
 

Öğretmene beyzbol sopalı dayak!

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde Milli Egemenlik Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Serkan Karahasan, bir öğrencinin yakınlarının beyzbol sopalı saldırısına uğradı. Öğretmenler, öğrenci velileri ve saldırıya uğrayan Öğretmen Karahasan'ın bağlı olduğu sendika okul bahçesinde yaptıkları basın açıklaması ile saldırıyı kınadı.

haberimizvar.net- Olay, geçtiğimiz pazartesi günü meydana geldi. Alınan bilgiye göre; Milli Egemenlik Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Serkan Karahasan, pazartesi günü okul çıkışında bir öğrencinin yakınları tarafından beyzbol sopasıyla darp edildi. Olayın ardından sağlık kuruluşundan rapor alan Serkan Karahasan, polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Öğretmenin bağlı bulunduğu sendika, öğretmenler, öğrenci velileri okul bahçesinde basın açıklaması yaparak duruma tepki gösterdi.    "AKRAN ZORBALIĞI YAPTIĞI İÇİN UYARDIM "  6. sınıf öğrencisi M.S.’yi bir arkadaşına akran zorbalığı uyguladığı için defalarca uyardığını, yapmaya devam ettiği için azarladığını belirten öğretmen Serkan Karahasan, "Cuma günü uyardıktan sonra okuldan gönderdim. Akşam yakınları beni telefonla arayarak ‘bizim çocuğumuza sen nasıl böyle davranırsın’ şeklinde tehditkâr söylemlerde bulundu. Pazartesi günü tam okul dağıldığı sırada öğrencinin yakını olduğunu söyleyen 30-35 yaşlarında 2 kişi yanıma gelerek emrivaki bir şekilde ‘anlat bakalım şu olayı’ diye konuştu. Diğer öğretmen arkadaşlarımın araya girmesiyle olay yatıştırıldı. Az sonra öğrencinin babası ve diğer aile bireyleri de geldi. Bir tanesinin elinde beyzbol sopası vardı. Küfür ederek üzerime saldırdılar. Ben de kendimi savundum. Öğretmen arkadaşlar araya girip ayırdı. Hemen polisi aradık. Polisler geldi ve hastaneye giderek rapor aldım. Daha sonra karakola gidip şikayette bulundum" dedi.
Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde Milli Egemenlik Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Serkan Karahasan, bir öğrencinin yakınlarının beyzbol sopalı saldırısına uğradı. Öğretmenler, öğrenci velileri ve saldırıya uğrayan Öğretmen Karahasan'ın bağlı olduğu sendika okul bahçesinde yaptıkları basın açıklaması ile saldırıyı kınadı.

haberimizvar.net- Olay, geçtiğimiz pazartesi günü meydana geldi. Alınan bilgiye göre; Milli Egemenlik Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Serkan Karahasan, pazartesi günü okul çıkışında bir öğrencinin yakınları tarafından beyzbol sopasıyla darp edildi. Olayın ardından sağlık kuruluşundan rapor alan Serkan Karahasan, polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Öğretmenin bağlı bulunduğu sendika, öğretmenler, öğrenci velileri okul bahçesinde basın açıklaması yaparak duruma tepki gösterdi. 
 
"AKRAN ZORBALIĞI YAPTIĞI İÇİN UYARDIM " 
6. sınıf öğrencisi M.S.’yi bir arkadaşına akran zorbalığı uyguladığı için defalarca uyardığını, yapmaya devam ettiği için azarladığını belirten öğretmen Serkan Karahasan, "Cuma günü uyardıktan sonra okuldan gönderdim. Akşam yakınları beni telefonla arayarak ‘bizim çocuğumuza sen nasıl böyle davranırsın’ şeklinde tehditkâr söylemlerde bulundu. Pazartesi günü tam okul dağıldığı sırada öğrencinin yakını olduğunu söyleyen 30-35 yaşlarında 2 kişi yanıma gelerek emrivaki bir şekilde ‘anlat bakalım şu olayı’ diye konuştu. Diğer öğretmen arkadaşlarımın araya girmesiyle olay yatıştırıldı. Az sonra öğrencinin babası ve diğer aile bireyleri de geldi. Bir tanesinin elinde beyzbol sopası vardı. Küfür ederek üzerime saldırdılar. Ben de kendimi savundum. Öğretmen arkadaşlar araya girip ayırdı. Hemen polisi aradık. Polisler geldi ve hastaneye giderek rapor aldım. Daha sonra karakola gidip şikayette bulundum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.