Öğretmenler iş bırakıyor

EĞİTİM 20.11.2023 - 10:47, Güncelleme: 20.11.2023 - 10:57
 

Öğretmenler iş bırakıyor

Eğitim-İş Sendikası'na bağlı öğretmenler, ülke genelinde 24 Kasım’da iş bırakma eylemi yapacak

haberimizvar.net- Antalya Ekspres Gazetesi'nin yaptığı habere göre; Eğitim-İş Sendikası üyesi öğretmenler eyleme hazırlanıyor. Öğretmenler, eğitim sistemindeki eksikliklere ve eğitim emekçilerinin yaşadığı sorunlara dikkat çekmek ve bu sorunların çözümü için farkındalık oluşturmak amacıyla 24 Kasım'da iş bırakma eylemiyle seslerini duyurmayı hedefliyorlar. ANITKABİR ZİYARETİ Eğitim-İş Sendikası tarafından yapılan duyuruda, 24 Kasım'da öğretmenlerin iş bırakacağı, 25 Kasım saat 11.00’de Ankara Anıtpark'ta gerçekleşecek olan konserin ardından saat 14.00’te Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün anısına karanfillerle Anıtkabir ziyareti gerçekleştirileceği duyuruldu.  GELECEĞİN MİMARI ÖĞRETMENLER Eğitim-İş Sendikası, eğitim emekçilerinin sorunlarına da dikkat çekti. Eğitim sendikası tarafından yapılan açıklamada, 25 Kasım'da başkentte gerçekleşecek eylemde, eğitim sistemi ve emekçilerinin karşı karşıya olduğu zorluklar gündeme getirilecek. Eğitim-İş'in yaptığı çağrıda, eğitimin sadece bir faaliyet olmadığı, her ülke için geleceğe uzanan en sağlam köprü olduğu vurgulandı. Bununla beraber, eğitim emekçilerinin sadece meslek uzmanı olmadığı, geleceğin mimarı olduğu belirtildi.  TÜM YURTDAŞLAR DAVETLİ 25 Kasım'da gerçekleştirilecek eylem, eğitim alanında yaşanan sorunlara ışık tutarken aynı zamanda ülke genelinde bir mesele olarak ele alınacak. Bu çerçevede, siyasi partiler, demokratik kitle örgütleri ve iyi bir eğitim sistemi için mücadele eden herkes, etkinliğe katılmaya ve destek vermeye davet edildi. 
Eğitim-İş Sendikası'na bağlı öğretmenler, ülke genelinde 24 Kasım’da iş bırakma eylemi yapacak

haberimizvar.net- Antalya Ekspres Gazetesi'nin yaptığı habere göre; Eğitim-İş Sendikası üyesi öğretmenler eyleme hazırlanıyor. Öğretmenler, eğitim sistemindeki eksikliklere ve eğitim emekçilerinin yaşadığı sorunlara dikkat çekmek ve bu sorunların çözümü için farkındalık oluşturmak amacıyla 24 Kasım'da iş bırakma eylemiyle seslerini duyurmayı hedefliyorlar.

ANITKABİR ZİYARETİ

Eğitim-İş Sendikası tarafından yapılan duyuruda, 24 Kasım'da öğretmenlerin iş bırakacağı, 25 Kasım saat 11.00’de Ankara Anıtpark'ta gerçekleşecek olan konserin ardından saat 14.00’te Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün anısına karanfillerle Anıtkabir ziyareti gerçekleştirileceği duyuruldu. 

GELECEĞİN MİMARI ÖĞRETMENLER

Eğitim-İş Sendikası, eğitim emekçilerinin sorunlarına da dikkat çekti. Eğitim sendikası tarafından yapılan açıklamada, 25 Kasım'da başkentte gerçekleşecek eylemde, eğitim sistemi ve emekçilerinin karşı karşıya olduğu zorluklar gündeme getirilecek. Eğitim-İş'in yaptığı çağrıda, eğitimin sadece bir faaliyet olmadığı, her ülke için geleceğe uzanan en sağlam köprü olduğu vurgulandı. Bununla beraber, eğitim emekçilerinin sadece meslek uzmanı olmadığı, geleceğin mimarı olduğu belirtildi. 

TÜM YURTDAŞLAR DAVETLİ

25 Kasım'da gerçekleştirilecek eylem, eğitim alanında yaşanan sorunlara ışık tutarken aynı zamanda ülke genelinde bir mesele olarak ele alınacak. Bu çerçevede, siyasi partiler, demokratik kitle örgütleri ve iyi bir eğitim sistemi için mücadele eden herkes, etkinliğe katılmaya ve destek vermeye davet edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.