Öldüğüne inanmıyoruz

GÜNDEM 10.04.2022 - 13:45, Güncelleme: 10.04.2022 - 13:45
 

Öldüğüne inanmıyoruz

Süreyya Karabulut, kızı Münevver Karabulut’u katleden Cem Garipoğlu’nun intihar ettiğine inanmadığını belirterek, "Mezarının açılmasını talep edeceğim. Yoksa bu kabus bitmeyecek" dedi.

haberimizvar.net-  Münevver Karabulut'u 3 Mart 2009'da öldürdükten 197 gün sonra teslim olan ve 10 Ekim 2011'de tek başına tutulduğu 3 kişilik koğuşunda intihar ettiği açıklanan Cem Garipoğlu davası, Karabulut ailesinin açıklamalarıyla yeniden gündeme geldi.  Münevver Karabulut başına poşet geçirerek, kendini boğduğu' şeklindeki resmi açıklama şüpheli bulunurken, Cem Garipoğlu'nun intihar etmediği, kaçırıldığı, olayın ' intihar değil cinayet' olduğu hatta ölen kişinin başkası olduğu söylentileri yayıldı. Ailenin Türkiye'nin en zenginleri arasında yer alması nedeniyle savcılık ve adli tıp raporları da şüpheleri dağıtmaya yetmedi. 'CESEDİ GÖSTERMEDİLER, FOTOĞRAF BİR ŞEY İFADE ETMİYOR' Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut da aradan geçen 8 yıla rağmen duydukları şüpheyi dile getirdi. Sabah gazetesinden Gül Kireklo'ya konuşan baba Karabulut "8 yıldır bu benim en korkunç kabusum. Hiç aklımdan kınalı kuzum çıkmadığı gibi bir de bu cellat gerçekten öldü mü kaçtı mı şüphesi. Uyuyamıyorum. Bayramdan sonra bu celladın mezarının açılmasını talep edeceğim. Cesedini bize göstermediler. Fotoğraflarını eşim ve avukatımız görmüş. Fotoğraf bir şey ifade etmiyor. Gözümle cesedini görsem belki ikna olurdum" dedi.  Eşi Nagihan Karabulut'un da ikna olmadığını söyleyen baba Karabulut "Beni yolda gören 'Süreyya amca Cem Garipoğlu'nun intihar ettiğine inanıyor musun? Biz inanmıyoruz' diye durdurup, soruyor. Bu soruların cevapları mezar açılınca bulunacak" çağrısında bulundu.
Süreyya Karabulut, kızı Münevver Karabulut’u katleden Cem Garipoğlu’nun intihar ettiğine inanmadığını belirterek, "Mezarının açılmasını talep edeceğim. Yoksa bu kabus bitmeyecek" dedi.

haberimizvar.net-  Münevver Karabulut'u 3 Mart 2009'da öldürdükten 197 gün sonra teslim olan ve 10 Ekim 2011'de tek başına tutulduğu 3 kişilik koğuşunda intihar ettiği açıklanan Cem Garipoğlu davası, Karabulut ailesinin açıklamalarıyla yeniden gündeme geldi.

 Münevver Karabulut başına poşet geçirerek, kendini boğduğu' şeklindeki resmi açıklama şüpheli bulunurken, Cem Garipoğlu'nun intihar etmediği, kaçırıldığı, olayın ' intihar değil cinayet' olduğu hatta ölen kişinin başkası olduğu söylentileri yayıldı. Ailenin Türkiye'nin en zenginleri arasında yer alması nedeniyle savcılık ve adli tıp raporları da şüpheleri dağıtmaya yetmedi.

'CESEDİ GÖSTERMEDİLER, FOTOĞRAF BİR ŞEY İFADE ETMİYOR'

Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut da aradan geçen 8 yıla rağmen duydukları şüpheyi dile getirdi. Sabah gazetesinden Gül Kireklo'ya konuşan baba Karabulut "8 yıldır bu benim en korkunç kabusum. Hiç aklımdan kınalı kuzum çıkmadığı gibi bir de bu cellat gerçekten öldü mü kaçtı mı şüphesi. Uyuyamıyorum. Bayramdan sonra bu celladın mezarının açılmasını talep edeceğim. Cesedini bize göstermediler. Fotoğraflarını eşim ve avukatımız görmüş. Fotoğraf bir şey ifade etmiyor. Gözümle cesedini görsem belki ikna olurdum" dedi. 

Eşi Nagihan Karabulut'un da ikna olmadığını söyleyen baba Karabulut "Beni yolda gören 'Süreyya amca Cem Garipoğlu'nun intihar ettiğine inanıyor musun? Biz inanmıyoruz' diye durdurup, soruyor. Bu soruların cevapları mezar açılınca bulunacak" çağrısında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.