Olimpiyatlara Kemer'de hazırlanıyorlar

YEREL 08.07.2021 - 14:35, Güncelleme: 08.07.2021 - 14:41
 

Olimpiyatlara Kemer'de hazırlanıyorlar

Tokyo Olimpiyatları'nın son hazırlıklarını tamamlamak üzere Kemer'e kamp için gelen Cezayir, Fas, Tunus halter milli takım sporcuları madalya için umutlu. Kemer'de 27 Temmuz'a kadar kamp yapacak olan milli takımlar ardından olimpiyatlara katılmak üzere Tokyo'ya hareket edecek.

haberimizvar.net-Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Cezayir, Fas, Tunus halter milli takımlarını Kemer'de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Kemer'in kendilerine şans getirmesi dileğinde bulundu ve başarı dileklerini iletti. Takımların kamp organizasyonunu yapan firmanın sahibi Serdar Balta, Kemer'in kamp için oldukça ideal bir yer olduğuna dikkat çekerek, konu ile ilgili şu bilgileri verdi: "Şu anda Cezayir, Fas, Tunus halter milli takımları olimpiyat hazırlık kamplarını yapıyor. Takımlar yaklaşık 20 günle 45 gün arasında kamplarını burada sürdürüyor. Bazı takımlar üçüncü ve dördüncü kez kamp için Kemer'i seçiyor. Bu takımlar hem Kemer'deki doğal güzellikleri, mevsimsel olarak da güzel bir yaz dönemini yaşıyor. Sporcular Kemer'i tam ideal bir kamp merkezi olarak görüyor; hem oteldeki hizmetlerden hem de Kemer'deki doğal güzelliklerden faydalanarak rahat bir kamp geçiriyor. Gelen takımlar içerisinde erkek ve bayan sporcular da var. Bunlar da ciddi anlamda kendi kategorilerinde derece yapmış ve madalya umudu olan sporcular. Takımlar şu anda temmuzun 27'sine kadar burada kamplarına devam edecek. Otelin genel müdürü ve yönetimi başta olmak üzere çok ilgililer ve bize salonlarını tahsis ettiler. Kendi malzemelerimizi buraya kurduk ve şu anda da her bir sporcu rahat bir şekilde her bir platformu ayrı ayrı kullanarak rahat bir şekilde kamp yapabiliyor. Aynı zamanda Kemer Belediye başkanımız ve Belediyemizde çalışan arkadaşların da çok büyük katkılarıyla özverili bir şekilde kampa destek sağlıyorlar. Kemer Belediyemiz gelip burada ziyaretlerini yapıyor. Onlara da moral motivasyon desteği sağlıyorlar. Çok teşekkür ediyoruz." Madalya almak için oldukça yoğun bir şekilde çalışan konuk milli takım sporcularından Walid Bidani, Nouha Landoulsi, Ramzi Bahloul da yaptıkları açıklamalarda "Antalya'ya ve Kemer'e olimpiyat oyunlarına hazırlık için geldik. Çok çalışıyoruz. Burada mutluyuz ve iyi hazırlanıyoruz. 2021 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda madalya almayı umut ediyoruz" dedi.
Tokyo Olimpiyatları'nın son hazırlıklarını tamamlamak üzere Kemer'e kamp için gelen Cezayir, Fas, Tunus halter milli takım sporcuları madalya için umutlu. Kemer'de 27 Temmuz'a kadar kamp yapacak olan milli takımlar ardından olimpiyatlara katılmak üzere Tokyo'ya hareket edecek.

haberimizvar.net- Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Cezayir, Fas, Tunus halter milli takımlarını Kemer'de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Kemer'in kendilerine şans getirmesi dileğinde bulundu ve başarı dileklerini iletti.

Takımların kamp organizasyonunu yapan firmanın sahibi Serdar Balta, Kemer'in kamp için oldukça ideal bir yer olduğuna dikkat çekerek, konu ile ilgili şu bilgileri verdi:

"Şu anda Cezayir, Fas, Tunus halter milli takımları olimpiyat hazırlık kamplarını yapıyor. Takımlar yaklaşık 20 günle 45 gün arasında kamplarını burada sürdürüyor. Bazı takımlar üçüncü ve dördüncü kez kamp için Kemer'i seçiyor. Bu takımlar hem Kemer'deki doğal güzellikleri, mevsimsel olarak da güzel bir yaz dönemini yaşıyor. Sporcular Kemer'i tam ideal bir kamp merkezi olarak görüyor; hem oteldeki hizmetlerden hem de Kemer'deki doğal güzelliklerden faydalanarak rahat bir kamp geçiriyor. Gelen takımlar içerisinde erkek ve bayan sporcular da var. Bunlar da ciddi anlamda kendi kategorilerinde derece yapmış ve madalya umudu olan sporcular. Takımlar şu anda temmuzun 27'sine kadar burada kamplarına devam edecek. Otelin genel müdürü ve yönetimi başta olmak üzere çok ilgililer ve bize salonlarını tahsis ettiler. Kendi malzemelerimizi buraya kurduk ve şu anda da her bir sporcu rahat bir şekilde her bir platformu ayrı ayrı kullanarak rahat bir şekilde kamp yapabiliyor. Aynı zamanda Kemer Belediye başkanımız ve Belediyemizde çalışan arkadaşların da çok büyük katkılarıyla özverili bir şekilde kampa destek sağlıyorlar. Kemer Belediyemiz gelip burada ziyaretlerini yapıyor. Onlara da moral motivasyon desteği sağlıyorlar. Çok teşekkür ediyoruz."

Madalya almak için oldukça yoğun bir şekilde çalışan konuk milli takım sporcularından Walid Bidani, Nouha Landoulsi, Ramzi Bahloul da yaptıkları açıklamalarda "Antalya'ya ve Kemer'e olimpiyat oyunlarına hazırlık için geldik. Çok çalışıyoruz. Burada mutluyuz ve iyi hazırlanıyoruz. 2021 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda madalya almayı umut ediyoruz" dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.