'Ölümlü Kavşak'a çözüm

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 23.09.2023 - 11:07, Güncelleme: 23.09.2023 - 11:07
 

'Ölümlü Kavşak'a çözüm

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde oturanların, sık sık kaza yaşanması nedeniyle 'ölümlü kavşak' olarak adlandırdığı Fethiye Çevreyolu Kargalık Harman Yeri yanındaki kontrolsüz kavşakta, alt geçit yapılması için çalışma başlatıldı.

haberimizvar.net- Kargalık Mahalle Muhtarı Ramazan Yaşar ile Karşıyaka Mahalle Muhtarı Ferhat Topal ve mahalle sakinlerinin talebiyle ilgili kurumlarda yapılan görüşmeler sonrası Kargalık Harman Yeri yanındaki kontrolsüz kavşakta alt geçit yapımına başlandı. Yüklenici firma tarafından iş makinesiyle ilk çalışmaların yapıldığı kavşakta, AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı Osman Nuri Kök, beraberindeki heyet inceleme yaptı. Çalışmaların 5 ayda tamamlanmasının planladığını anlatan Kök, şunları söyledi: "Antalya-Korkuteli-Söğüt yolunda, yol yapım ihalesi gerçekleştirilerek Bitümlü sıcak karışım kaplama çalışmalarına başlandı. Kargalık Kavşağı, Korkuteli Çevre Yolu üzerinde yer almakta olup, hemzemin dönel kavşak olarak hizmet vermektedir. Kavşak bölgesinde görüş sıkıntıları yaşanmakta ve Kargalık ve Karşıyaka mahallelerindeki tarımsal faaliyetlerden kaynaklı trafik akışı olmaktadır. Trafiğin kesintisiz sağlanarak, anayolda trafik güvenliğinin arttırılması hedeflenmiş ve ilgili kesimde farklı seviyeli kavşak projelendirilerek Karayolları Genel Müdürlüğü'nden onay alınarak alt geçit çalışması başladı." 
Antalya'nın Korkuteli ilçesinde oturanların, sık sık kaza yaşanması nedeniyle 'ölümlü kavşak' olarak adlandırdığı Fethiye Çevreyolu Kargalık Harman Yeri yanındaki kontrolsüz kavşakta, alt geçit yapılması için çalışma başlatıldı.

haberimizvar.net- Kargalık Mahalle Muhtarı Ramazan Yaşar ile Karşıyaka Mahalle Muhtarı Ferhat Topal ve mahalle sakinlerinin talebiyle ilgili kurumlarda yapılan görüşmeler sonrası Kargalık Harman Yeri yanındaki kontrolsüz kavşakta alt geçit yapımına başlandı. Yüklenici firma tarafından iş makinesiyle ilk çalışmaların yapıldığı kavşakta, AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı Osman Nuri Kök, beraberindeki heyet inceleme yaptı.

Çalışmaların 5 ayda tamamlanmasının planladığını anlatan Kök, şunları söyledi:

"Antalya-Korkuteli-Söğüt yolunda, yol yapım ihalesi gerçekleştirilerek Bitümlü sıcak karışım kaplama çalışmalarına başlandı. Kargalık Kavşağı, Korkuteli Çevre Yolu üzerinde yer almakta olup, hemzemin dönel kavşak olarak hizmet vermektedir. Kavşak bölgesinde görüş sıkıntıları yaşanmakta ve Kargalık ve Karşıyaka mahallelerindeki tarımsal faaliyetlerden kaynaklı trafik akışı olmaktadır. Trafiğin kesintisiz sağlanarak, anayolda trafik güvenliğinin arttırılması hedeflenmiş ve ilgili kesimde farklı seviyeli kavşak projelendirilerek Karayolları Genel Müdürlüğü'nden onay alınarak alt geçit çalışması başladı." 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.