Ölürsem cenazeme gelmesin!

SİYASET 27.02.2024 - 15:36, Güncelleme: 27.02.2024 - 18:21
 

Ölürsem cenazeme gelmesin!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TRT'nin yayın politikasını sert sözlerle eleştirdi. Özel, "1 Ocak'tan bu yana Recep Tayyip Erdoğan 2 bin 952 dakika, bana 43 dakika. Genel Merkez yanarsa haber yapacaklar herhalde. Beni de ölürsem cenaze törenimi verecekler herhalde. Dirime gelmeyen cenazeme de gelmesin. TRT'yi cenazemde istemiyorum" dedi.

haberimizvar.net- 31 Mart yerel seçimlerine doğru geri sayım hızlanırken, siyaset sahnesi de alevleniyor. Partisinin Grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yayın politikasını eleştirdiği TRT'ye veryansın etti. Özel, TRT'nin Anayasal bir kurum olduğunu, TRT Kanunu'nun Anayasa'ya dayanarak çıkarıldığını, Anayasa'ya göre, TRT'nin özerk ve tarafsız olduğunu vurguladı. TRT'nin 1 Ocak'tan bu yana Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 2 bin 952 dakika, kendisine ise sadece 43 dakika yer verdiğini belirten CHP Lideri, "Genel Merkez yanarsa haber yapacaklar herhalde. Beni de ölürsem cenaze törenimi verecekler herhalde. Dirime gelmeyen cenazeme de gelmesin. TRT'yi cenazemde istemiyorum" dedi. Anayasa'ya göre özerk ve tarafsız olması gereken TRT'nin yerel seçimler öncesindeki yayın politikasına tepki gösteren Özgür Özel, "O tarafsız TRT Murat Kurum'a 29 dakika, Ekrem İmamoğlu'na 0, Hamza Dağ'a 26 dakika, Cemil Turgay'a 0, Turgut Altınok'a 17 dakika, Mansur Yavaş'a 0...Yapmış oldukları yayında tarafsız davranacaklarına bu Meclis talimat vermiş. İşte AKP'nin bir kamu televizyonunu kendi yayın organı haline getirdiğinin göstergesi" dedi. EMEKLİ KARTI VE 17 BİN LİRA İKRAMİYE CHP Genel Başkanı Özgür Özel, şunları söyledi: " Emekliden 18 kilo kıyma çalındı. 2018'de ikramiyeyle 24 kilo kıyma alınabiliyordu. Gelin bu kartı emekli kartına çevirelim, elektrik, doğalgaz faturası indirimi yükleyelim. 17 bin lira ikramiye yükleyelim. Bir nefes aldıracak 65 yaş için ulaşımda da kullanacağı bir birleşik emekli kart uygulaması getirelim. Biz üzerimize ne düşerse bu desteği vermeye, belediyelerimizden vermeye, birazını devlet yapsın birazını yardım kampanyası olsun diyorsan yardım kampanyasına destek vermeye de hazırız. Emekli kart çıkarmak için önemli bir çalışma teklif ediyoruz. Konuşmasında İYİ Partililere sıcak mesaj vermeyi de ihmal etmeyen Özel, "Eski dosttan düşman olmaz. Dün merhaba dediğimizde bugün küfretmek yok. Dün birlikteyken iyi, ayrı düşünce kötü yok. Ama aradaki farkı bak. Yakasında güneş olana gidip sarılıp, öpüyoruz" dedi.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TRT'nin yayın politikasını sert sözlerle eleştirdi. Özel, "1 Ocak'tan bu yana Recep Tayyip Erdoğan 2 bin 952 dakika, bana 43 dakika. Genel Merkez yanarsa haber yapacaklar herhalde. Beni de ölürsem cenaze törenimi verecekler herhalde. Dirime gelmeyen cenazeme de gelmesin. TRT'yi cenazemde istemiyorum" dedi.

haberimizvar.net- 31 Mart yerel seçimlerine doğru geri sayım hızlanırken, siyaset sahnesi de alevleniyor. Partisinin Grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yayın politikasını eleştirdiği TRT'ye veryansın etti. Özel, TRT'nin Anayasal bir kurum olduğunu, TRT Kanunu'nun Anayasa'ya dayanarak çıkarıldığını, Anayasa'ya göre, TRT'nin özerk ve tarafsız olduğunu vurguladı. TRT'nin 1 Ocak'tan bu yana Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 2 bin 952 dakika, kendisine ise sadece 43 dakika yer verdiğini belirten CHP Lideri, "Genel Merkez yanarsa haber yapacaklar herhalde. Beni de ölürsem cenaze törenimi verecekler herhalde. Dirime gelmeyen cenazeme de gelmesin. TRT'yi cenazemde istemiyorum" dedi. Anayasa'ya göre özerk ve tarafsız olması gereken TRT'nin yerel seçimler öncesindeki yayın politikasına tepki gösteren Özgür Özel, "O tarafsız TRT Murat Kurum'a 29 dakika, Ekrem İmamoğlu'na 0, Hamza Dağ'a 26 dakika, Cemil Turgay'a 0, Turgut Altınok'a 17 dakika, Mansur Yavaş'a 0...Yapmış oldukları yayında tarafsız davranacaklarına bu Meclis talimat vermiş. İşte AKP'nin bir kamu televizyonunu kendi yayın organı haline getirdiğinin göstergesi" dedi.

EMEKLİ KARTI VE 17 BİN LİRA İKRAMİYE

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, şunları söyledi: " Emekliden 18 kilo kıyma çalındı. 2018'de ikramiyeyle 24 kilo kıyma alınabiliyordu. Gelin bu kartı emekli kartına çevirelim, elektrik, doğalgaz faturası indirimi yükleyelim. 17 bin lira ikramiye yükleyelim. Bir nefes aldıracak 65 yaş için ulaşımda da kullanacağı bir birleşik emekli kart uygulaması getirelim. Biz üzerimize ne düşerse bu desteği vermeye, belediyelerimizden vermeye, birazını devlet yapsın birazını yardım kampanyası olsun diyorsan yardım kampanyasına destek vermeye de hazırız. Emekli kart çıkarmak için önemli bir çalışma teklif ediyoruz. Konuşmasında İYİ Partililere sıcak mesaj vermeyi de ihmal etmeyen Özel, "Eski dosttan düşman olmaz. Dün merhaba dediğimizde bugün küfretmek yok. Dün birlikteyken iyi, ayrı düşünce kötü yok. Ama aradaki farkı bak. Yakasında güneş olana gidip sarılıp, öpüyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.