Ömer Melli’den ilçelere ziyaret

SİYASET 18.01.2020 - 18:42, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Ömer Melli’den ilçelere ziyaret

İl başkan adaylığı için nabız yoklayan Ömer Melli ilçe örgütlerini ziyarete başladı. Genel merkezin kongre sürecinde kavga istemediğini dile getiren Melli, kimseyi kırmadan sürecin götürülmesinin istendiğini, birlik ve dayanışma içerisinde olunması gerektiğini söyledi

haberimizvar.net-Antalya’da Şubat ayında yapılacak CHP il kongresinde başkan adayı olması beklenen önceki il başkanlarından Ömer Melli, Muratpaşa, Döşemealtı ve Konyaaltı ilçe başkanlıklarını ziyaret etti. Dün Muratpaşa ve Döşemealtı ilçe örgütlerine giden Melli, bugün de Kepez ilçe yöneticileriyle bir araya geldi. İlk ziyaretini Muratpaşa ilçe örgütüne yapan Melli’yi İlçe Başkanı Hasan Şahin ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. ‘TATLI YEDİK, TATLI KONUŞTUK’ Muratpaşa ilçe başkanlığına yeniden seçilen Hasan Şahin ve ilçe yöneticilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğunu söyleyen Melli, “Tatlı yedik, tatlı konuştuk. Bundan sonraki süreçte üstümüze düşen her ne vazife olursa örgütümüzün emrinde olduğumu yineledim. Biliyorum ki, CHP iktidarı bu mücadelemizin haklılığına inanan ve kendini buna adayan emekçi yol arkadaşlarımızın omuzlarında kurulacaktır” dedi. ‘HER CHP BİNASI BİZİM YUVAMIZ’ Ardından Döşemealtı ilçe örgütüne geçen Ömer Melli, “Döşemealtı ilçe başkanlığına seçilen değerli yol arkadaşım Reşit Doğan ve ilçe yöneticilerimize yeni görevlerinde başarı dileklerimi ilettim. Göstermiş oldukları yakınlık ve samimiyet beni oldukça etkiledi. Her CHP binası bizim evimiz, yuvamız ve bu güzel yoldaşlarımın gözündeki ışık bizim iktidar bayrağımız. Bizlerin üzerine düşen onların bize vereceği her vazifeyi emir kabul edip, onların ışığını Döşemealtı’ndan başlayarak tüm Türkiye’ye yaymak olacaktır” ifadelerini kullandı. ‘AYDINLIK GÜNLERİN YOLU AÇIK’ İlçe ziyaretlerini bugün de Konyaaltı ilçe örgütüyle sürdüren Melli, yeniden göreve seçilen Başkan Onur Duruk ve yönetim kurulu üyelerini kutladı. Ülkenin zor bir dönemden geçtiğini vurgulayan Melli, “Millet İttifakı’nın kurulmasından sonra yeniden parlamenter sisteme geçilmesi, aydınlık günlere dönülmesinin yolu açıldı. Cumhurbaşkanlığı seçiminde de yüze 50 artı 1’i yakalayarak, özgürlük ve adaleti sağlamanın yolu açılabilir. İktidar ittifak ile kendi ayağına sıktı. Çocuklarımız ve torunlarımız için ülkemize sahip çıkmalıyız. Yolun sonu göründü. Aydınlık, demokratik Türkiye’ye ulaşacağız” diye konuştu. Genel merkezin il kongresi sürecinde kavga istemediğini dile getiren Ömer Melli, kimseyi kırmadan sürecin götürülmesinin istendiğini, dışarıya karşı birlik ve dayanışma içerisinde olunması gerektiğini sözlerine ekledi.  
İl başkan adaylığı için nabız yoklayan Ömer Melli ilçe örgütlerini ziyarete başladı. Genel merkezin kongre sürecinde kavga istemediğini dile getiren Melli, kimseyi kırmadan sürecin götürülmesinin istendiğini, birlik ve dayanışma içerisinde olunması gerektiğini söyledi

haberimizvar.net-Antalya’da Şubat ayında yapılacak CHP il kongresinde başkan adayı olması beklenen önceki il başkanlarından Ömer Melli, Muratpaşa, Döşemealtı ve Konyaaltı ilçe başkanlıklarını ziyaret etti. Dün Muratpaşa ve Döşemealtı ilçe örgütlerine giden Melli, bugün de Kepez ilçe yöneticileriyle bir araya geldi. İlk ziyaretini Muratpaşa ilçe örgütüne yapan Melli’yi İlçe Başkanı Hasan Şahin ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

‘TATLI YEDİK, TATLI KONUŞTUK’

Muratpaşa ilçe başkanlığına yeniden seçilen Hasan Şahin ve ilçe yöneticilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğunu söyleyen Melli, “Tatlı yedik, tatlı konuştuk. Bundan sonraki süreçte üstümüze düşen her ne vazife olursa örgütümüzün emrinde olduğumu yineledim. Biliyorum ki, CHP iktidarı bu mücadelemizin haklılığına inanan ve kendini buna adayan emekçi yol arkadaşlarımızın omuzlarında kurulacaktır” dedi.

‘HER CHP BİNASI BİZİM YUVAMIZ’

Ardından Döşemealtı ilçe örgütüne geçen Ömer Melli, “Döşemealtı ilçe başkanlığına seçilen değerli yol arkadaşım Reşit Doğan ve ilçe yöneticilerimize yeni görevlerinde başarı dileklerimi ilettim. Göstermiş oldukları yakınlık ve samimiyet beni oldukça etkiledi. Her CHP binası bizim evimiz, yuvamız ve bu güzel yoldaşlarımın gözündeki ışık bizim iktidar bayrağımız. Bizlerin üzerine düşen onların bize vereceği her vazifeyi emir kabul edip, onların ışığını Döşemealtı’ndan başlayarak tüm Türkiye’ye yaymak olacaktır” ifadelerini kullandı.

‘AYDINLIK GÜNLERİN YOLU AÇIK’

İlçe ziyaretlerini bugün de Konyaaltı ilçe örgütüyle sürdüren Melli, yeniden göreve seçilen Başkan Onur Duruk ve yönetim kurulu üyelerini kutladı. Ülkenin zor bir dönemden geçtiğini vurgulayan Melli, “Millet İttifakı’nın kurulmasından sonra yeniden parlamenter sisteme geçilmesi, aydınlık günlere dönülmesinin yolu açıldı. Cumhurbaşkanlığı seçiminde de yüze 50 artı 1’i yakalayarak, özgürlük ve adaleti sağlamanın yolu açılabilir. İktidar ittifak ile kendi ayağına sıktı. Çocuklarımız ve torunlarımız için ülkemize sahip çıkmalıyız. Yolun sonu göründü. Aydınlık, demokratik Türkiye’ye ulaşacağız” diye konuştu. Genel merkezin il kongresi sürecinde kavga istemediğini dile getiren Ömer Melli, kimseyi kırmadan sürecin götürülmesinin istendiğini, dışarıya karşı birlik ve dayanışma içerisinde olunması gerektiğini sözlerine ekledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.