Önce Akpınar şimdi de Dündar!

GÜNDEM 16.04.2024 - 10:16, Güncelleme: 16.04.2024 - 10:31
 

Önce Akpınar şimdi de Dündar!

Antalya'da yaşayan ve ünlü sanatçı Metin Akpınar'ın kızı olduğu DNA testiyle ortaya çıkan Duygu Nebioğlu, şok bir açıklama daha yaptı, bir ablasının babasının da medya dünyasının ünlü ismi Uğur Dündar olduğunu iddia etti. Uğur Dündar için açılan babalık davasının Haziran ayında görüleceği de iddialar arasında yer alıyor.

haberimizvar.net- Ünlü sanatı Metin Akpınar'ın kızı olduğu yıllar sonra yapılan DNA testiyle ortaya çıkan ve Antalya'da yaşayan Duygu Nebioğlu, şok bir daha açıklama yaparak, bir ablasının biyonik babasının da medya dünyasının ünlü ismi Uğur Dündar olduğunu ve Uğur Dündar'a açtıkları babalık davasının Haziran ayında görüleceği iddia etti. Metin Akpınar'ın kızı olduğunu açıklaması ile kamuoyunun tüm dikkatlerini üzerine çeken Duygu Nebioğlu, "Ben annesi bulmak istiyorum, bunun için de Müge Anlı'dan yardım talep ediyorum" açıklaması ile bir kez daha gündem olurken, babası Metin Akpınar'ın gerçeklerin ortaya çıkmasını istemediğini de öne sürdü. ÖTEKİ BABA DA UĞUR DÜNDAR MI? Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtladığı için hakkını istediğini belirten Duygu Nebioğlu, bu kez çok ses getirecek bir iddia da da bulunarak, "Bir ablamın da babası medya dünyasından çok ünlü bir isim" dedi. Bu ismin Uğur Dündar olduğu ve Uğur Dündar için açılman babalık davasının Haziran ayında görüleceği ileri sürülüyor. İyi iki arkadaş olan Metin Akpınar ve Uğur Dündar'ın aynı kadınla aşk yaşadıkları iddiası kulislerde çalkalanırken, Uğur Dündar babalık davasını doğruladı. Dündar, "Kısa net bir cevap vereyim. Mahkemenin her iki tarafa sevk ettiği ve son sözü söyleyecek olan Adli Tıp Kurumu DNA incelemesini bitirdi ve biyolojik babalık iddiasını reddetti" dedi.
Antalya'da yaşayan ve ünlü sanatçı Metin Akpınar'ın kızı olduğu DNA testiyle ortaya çıkan Duygu Nebioğlu, şok bir açıklama daha yaptı, bir ablasının babasının da medya dünyasının ünlü ismi Uğur Dündar olduğunu iddia etti. Uğur Dündar için açılan babalık davasının Haziran ayında görüleceği de iddialar arasında yer alıyor.

haberimizvar.net- Ünlü sanatı Metin Akpınar'ın kızı olduğu yıllar sonra yapılan DNA testiyle ortaya çıkan ve Antalya'da yaşayan Duygu Nebioğlu, şok bir daha açıklama yaparak, bir ablasının biyonik babasının da medya dünyasının ünlü ismi Uğur Dündar olduğunu ve Uğur Dündar'a açtıkları babalık davasının Haziran ayında görüleceği iddia etti.

Metin Akpınar'ın kızı olduğunu açıklaması ile kamuoyunun tüm dikkatlerini üzerine çeken Duygu Nebioğlu, "Ben annesi bulmak istiyorum, bunun için de Müge Anlı'dan yardım talep ediyorum" açıklaması ile bir kez daha gündem olurken, babası Metin Akpınar'ın gerçeklerin ortaya çıkmasını istemediğini de öne sürdü.

ÖTEKİ BABA DA UĞUR DÜNDAR MI?

Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtladığı için hakkını istediğini belirten Duygu Nebioğlu, bu kez çok ses getirecek bir iddia da da bulunarak, "Bir ablamın da babası medya dünyasından çok ünlü bir isim" dedi. Bu ismin Uğur Dündar olduğu ve Uğur Dündar için açılman babalık davasının Haziran ayında görüleceği ileri sürülüyor.

İyi iki arkadaş olan Metin Akpınar ve Uğur Dündar'ın aynı kadınla aşk yaşadıkları iddiası kulislerde çalkalanırken, Uğur Dündar babalık davasını doğruladı. Dündar, "Kısa net bir cevap vereyim. Mahkemenin her iki tarafa sevk ettiği ve son sözü söyleyecek olan Adli Tıp Kurumu DNA incelemesini bitirdi ve biyolojik babalık iddiasını reddetti" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.