Önce çağırdılar sonra yasakladılar

GÜNDEM 19.02.2024 - 14:59, Güncelleme: 19.02.2024 - 17:28
 

Önce çağırdılar sonra yasakladılar

Antalya'da geçtiğimiz hafta sonunda düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un konuşmacı olduğu 'Genç Türkiye Forumu'na önceden davet yazıları gönderildiği halde basına kapatılması tepkilere neden oldu.

haberimizvar.net- Antalya'da geçtiğimiz hafta düzenlenen 'Genç Türkiye Forumu' toplantısına önceden davet yazısı gönderildiği halde Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın kararı ile basına kapatılması kafaları karıştırdı, tepkileri artırdı. Antalya'da 17-18 2024 tarihlerinde 7'unci düzenlenen forumda 'Gençlerin Kültür Sanat Algısı' konusunun işleniyor. Foruma konuşmacı olarak İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı da olan Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy katıldı. Basına kapatılan toplantının moderatörlüğünü HaberTürk sunucusu Oylum Talu yaptı. Antalya-Belek Granada Otel'de düzenlenen forum için bakanlıktan yapılan açıklamada, "Bakanımız Sayın Mehmet Ersoy, 18 Şubat 2024 Pazar günü (yarın) saat 14.00'da Türkiye Gençlik STK'ları Platformu tarafından Antalya-Belek Granada Otel'de düzenlenecek olan Genç Türkiye Forumu 7.Akdeniz Bölgesi Etkinliği'ne katılacaktır" mesajı paylaştı. Bakanlık, bu duyurudan 2 saat sonra, basın kuruluşlarına gönderdiği bilgi notunda 'Değerli basın mensubu yarın ki program basına kapalı gerçekleşecektir" denildi. Bilal Erdoğan ve Bakan Ersoy'un katıldığı etkinliğe basının önce çağrılıp, sonra da yasak getirilmesi kafaları karıştırdı.
Antalya'da geçtiğimiz hafta sonunda düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un konuşmacı olduğu 'Genç Türkiye Forumu'na önceden davet yazıları gönderildiği halde basına kapatılması tepkilere neden oldu.

haberimizvar.net- Antalya'da geçtiğimiz hafta düzenlenen 'Genç Türkiye Forumu' toplantısına önceden davet yazısı gönderildiği halde Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın kararı ile basına kapatılması kafaları karıştırdı, tepkileri artırdı. Antalya'da 17-18 2024 tarihlerinde 7'unci düzenlenen forumda 'Gençlerin Kültür Sanat Algısı' konusunun işleniyor. Foruma konuşmacı olarak İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı da olan Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy katıldı. Basına kapatılan toplantının moderatörlüğünü HaberTürk sunucusu Oylum Talu yaptı.

Antalya-Belek Granada Otel'de düzenlenen forum için bakanlıktan yapılan açıklamada, "Bakanımız Sayın Mehmet Ersoy, 18 Şubat 2024 Pazar günü (yarın) saat 14.00'da Türkiye Gençlik STK'ları Platformu tarafından Antalya-Belek Granada Otel'de düzenlenecek olan Genç Türkiye Forumu 7.Akdeniz Bölgesi Etkinliği'ne katılacaktır" mesajı paylaştı. Bakanlık, bu duyurudan 2 saat sonra, basın kuruluşlarına gönderdiği bilgi notunda 'Değerli basın mensubu yarın ki program basına kapalı gerçekleşecektir" denildi. Bilal Erdoğan ve Bakan Ersoy'un katıldığı etkinliğe basının önce çağrılıp, sonra da yasak getirilmesi kafaları karıştırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.