Önce havuza uçtu sonra kurtarmaya çalıştı

ASAYİŞ 19.11.2023 - 12:55, Güncelleme: 19.11.2023 - 13:26
 

Önce havuza uçtu sonra kurtarmaya çalıştı

Antalya'da park içindeki havuza düşen otomobildeki sürücü, kendi imkanları ile kurtuldu. Sürücünün havuza düşürdüğü aracını çıkarma çabalarına çevredeki vatandaşlar yetişti.

haberimizvar.net- Kaza, saat 11.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Muratpaşa Mahallesi Opera Kavşağı'nda meydana geldi. Cemile Arslan idaresindeki 35 JC 759 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak Tarık Akan Parkı'ndaki havuza düştü. İhbarla bölgeye çok sayıda ekip gönderildi.   OTOMOBİLİNİ ÇIKARMAYA ÇALIŞTI Kendi imkanları ile araçtan kurtulan Arslan, ardından otomobilde eşya aradı. Bu arada aracın havuzdan çıkarılması için bölgeye çekici çağrıldı. Ancak araç çekici ile çıkarılamadı. Sürücü tek başına otomobilini havuzdan çıkarmaya çalışırken, bölgeden geçen motosikletli bir kurye, aracın kaputuna ağırlık yapıp, çıkartılmasını sağladı. Otomobilde hasar oluşurken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.  
Antalya'da park içindeki havuza düşen otomobildeki sürücü, kendi imkanları ile kurtuldu. Sürücünün havuza düşürdüğü aracını çıkarma çabalarına çevredeki vatandaşlar yetişti.

haberimizvar.net- Kaza, saat 11.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Muratpaşa Mahallesi Opera Kavşağı'nda meydana geldi. Cemile Arslan idaresindeki 35 JC 759 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak Tarık Akan Parkı'ndaki havuza düştü. İhbarla bölgeye çok sayıda ekip gönderildi.

 

OTOMOBİLİNİ ÇIKARMAYA ÇALIŞTI

Kendi imkanları ile araçtan kurtulan Arslan, ardından otomobilde eşya aradı. Bu arada aracın havuzdan çıkarılması için bölgeye çekici çağrıldı. Ancak araç çekici ile çıkarılamadı. Sürücü tek başına otomobilini havuzdan çıkarmaya çalışırken, bölgeden geçen motosikletli bir kurye, aracın kaputuna ağırlık yapıp, çıkartılmasını sağladı. Otomobilde hasar oluşurken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.