Önce helalleşeceğiz sonra hesap soracağız

SİYASET 19.11.2021 - 10:26, Güncelleme: 19.11.2021 - 10:26
 

Önce helalleşeceğiz sonra hesap soracağız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun helalleşme çağrısına yanıt veren Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, "Önce helalleşeceğiz, sonra iktidardan hesap soracağız" dedi

haberimizvar.net- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun helalleşme çağrısına yanıt veren Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, "Önce helalleşeceğiz, sonra iktidardan hesap soracağız" dedi. CHP'li Şahin şunları söyledi: "AKP iktidarı 20 yıldır bu toplumu kutuplaştırıyor. Toplum bu bölünmeden, bu kırılmadan, bu kutuplaştırıcı, bu ötekileştirici siyasetten bıktı bunaldı. CHP olarak biz tüm toplumu ırk, renk, dil, din, mezhep, sosyal statü farkı göz etmeksizin kucaklamak istiyoruz. Biz barış istiyoruz, huzur istiyoruz, refah istiyoruz, hak hukuk ve adalet istiyoruz, hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği insan onuruna yaraşır bir Türkiye istiyoruz! Ancak biz saray rejimi ve onun avaneleriyle helalleşmeyeceğiz! HESAP SORACAĞIZ 128 Milyar Dolar'ın hesabını soracağız! beşli çete'den hesap soracağız! Derelerimizi, akarsularımızı, ormanlarımızı yok edenlerden hesap soracağız! Şehirlerimizi betona boğup yandaş müteahhitleri ihya edenlerden hesap soracağız! "Milletin .... koyacağız" diyen Mehmet Cengiz'den hesap soracağız! HİÇBİRİNİ UNUTMADIK Sayıştay raporlarını gizleyenlerden, yolsuzluğa bulaşanlardan, ihaleye fesat karıştıranlardan hesap soracağız! Osman Öcalan'ı TRT'ye çıkaranlardan hesap soracağız! Çocukları yurtlara kilitleyen, tecavüzcüleri iyi halden serbest bırakan, çocukları değil failleri koruyanlardan hesap soracağız! Milette para yerine IBAN numarası verenlerden hesap soracağız! Memleketi FETÖ, Menzil gibi tarikat ve cemaatlere teslim edenlerden hesap soracağız! Geleceği çalınan gençlerin, açlığa mahkum edilen emekçilerin, ay sonunu getiremeyen emeklilerin, ölüme terk edilen kadınların ahını yerde bırakmayacağız!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun helalleşme çağrısına yanıt veren Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, "Önce helalleşeceğiz, sonra iktidardan hesap soracağız" dedi

haberimizvar.net- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun helalleşme çağrısına yanıt veren Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, "Önce helalleşeceğiz, sonra iktidardan hesap soracağız" dedi. CHP'li Şahin şunları söyledi: "AKP iktidarı 20 yıldır bu toplumu kutuplaştırıyor. Toplum bu bölünmeden, bu kırılmadan, bu kutuplaştırıcı, bu ötekileştirici siyasetten bıktı bunaldı. CHP olarak biz tüm toplumu ırk, renk, dil, din, mezhep, sosyal statü farkı göz etmeksizin kucaklamak istiyoruz. Biz barış istiyoruz, huzur istiyoruz, refah istiyoruz, hak hukuk ve adalet istiyoruz, hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği insan onuruna yaraşır bir Türkiye istiyoruz! Ancak biz saray rejimi ve onun avaneleriyle helalleşmeyeceğiz!

HESAP SORACAĞIZ
128 Milyar Dolar'ın hesabını soracağız! beşli çete'den hesap soracağız! Derelerimizi, akarsularımızı, ormanlarımızı yok edenlerden hesap soracağız! Şehirlerimizi betona boğup yandaş müteahhitleri ihya edenlerden hesap soracağız! "Milletin .... koyacağız" diyen Mehmet Cengiz'den hesap soracağız!
HİÇBİRİNİ UNUTMADIK
Sayıştay raporlarını gizleyenlerden, yolsuzluğa bulaşanlardan, ihaleye fesat karıştıranlardan hesap soracağız! Osman Öcalan'ı TRT'ye çıkaranlardan hesap soracağız! Çocukları yurtlara kilitleyen, tecavüzcüleri iyi halden serbest bırakan, çocukları değil failleri koruyanlardan hesap soracağız! Milette para yerine IBAN numarası verenlerden hesap soracağız! Memleketi FETÖ, Menzil gibi tarikat ve cemaatlere teslim edenlerden hesap soracağız! Geleceği çalınan gençlerin, açlığa mahkum edilen emekçilerin, ay sonunu getiremeyen emeklilerin, ölüme terk edilen kadınların ahını yerde bırakmayacağız!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.