Önce ‘kahpe’ dedi, sonra sildi

GÜNDEM 22.05.2021 - 10:39, Güncelleme: 22.05.2021 - 10:39
 

Önce ‘kahpe’ dedi, sonra sildi

AA muhabirinin Bakan Varank ve Pakdemirli’ye sorduğu soruya sinirlenen Süleyman Soylu’nun danışmanı Yıldırımhan, “Bu ne kahpeliktir. AA Genel Müdürü Karagöz acilen istifa etmelidir” dedi. Yıldırımhan daha sonra bu tweetini silip hesabını kapattı.

haberimizvar.net- Sedat Peker’in yayınladığı videolar iktidarın sinirlerini iyice gerdi. Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Musab Turan’ın Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye Sedat Peker’in Süleyman Soylu’ya yönelik iddialarını sorması bardağı iyice taşırdı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun danışmanı Mazhar Yıldırımhan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla AA’ya tepki gösterdi ve genel müdür Serdar Karagöz’ün istifasını istedi.  ‘KARAGÖZ ACİLEN İSTİFA ETMELİDİR’ Yıldırımhan paylaşımında “AA Genel Müdürü acilen istifa etmelidir. Bu ne kahpeliktir. Bu ne şerefsizliktir. AA muhabiri üzerinden Süleyman Soylu’ya ve hükümete suikast düzenlenmiştir” ifadelerine yer verdi. Daha sonra bu paylaşımını silen Yıldırımhan, ikinci yazdığı mesajında, “Öğrendiğim kadarı ile AA genel müdürü yaşanan bu gelişmeden benim kadar şaşkın ve üzgün. Onunla ilgili sözümü geri çekiyorum. Ancak muhabirin yaptığı kahpelik ve şerefsizlik affedilemez. Yaptığı tam bir suikast girişimidir” dedi. Mazhar Yıldırımhan, açıklamasından sonra Twitter hesabını kapattı. 
AA muhabirinin Bakan Varank ve Pakdemirli’ye sorduğu soruya sinirlenen Süleyman Soylu’nun danışmanı Yıldırımhan, “Bu ne kahpeliktir. AA Genel Müdürü Karagöz acilen istifa etmelidir” dedi. Yıldırımhan daha sonra bu tweetini silip hesabını kapattı.

haberimizvar.net- Sedat Peker’in yayınladığı videolar iktidarın sinirlerini iyice gerdi. Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Musab Turan’ın Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye Sedat Peker’in Süleyman Soylu’ya yönelik iddialarını sorması bardağı iyice taşırdı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun danışmanı Mazhar Yıldırımhan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla AA’ya tepki gösterdi ve genel müdür Serdar Karagöz’ün istifasını istedi. 

‘KARAGÖZ ACİLEN İSTİFA ETMELİDİR’

Yıldırımhan paylaşımında “AA Genel Müdürü acilen istifa etmelidir. Bu ne kahpeliktir. Bu ne şerefsizliktir. AA muhabiri üzerinden Süleyman Soylu’ya ve hükümete suikast düzenlenmiştir” ifadelerine yer verdi. Daha sonra bu paylaşımını silen Yıldırımhan, ikinci yazdığı mesajında, “Öğrendiğim kadarı ile AA genel müdürü yaşanan bu gelişmeden benim kadar şaşkın ve üzgün. Onunla ilgili sözümü geri çekiyorum. Ancak muhabirin yaptığı kahpelik ve şerefsizlik affedilemez. Yaptığı tam bir suikast girişimidir” dedi. Mazhar Yıldırımhan, açıklamasından sonra Twitter hesabını kapattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.