Önce kanseri yendi, sonra lösemili çocuklara hayatını adadı

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.11.2023 - 16:11, Güncelleme: 08.11.2023 - 16:11
 

Önce kanseri yendi, sonra lösemili çocuklara hayatını adadı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde yaşayan lösemili çocuklar, kendisini kanser hastalarına adayan Çiçek Akçay tarafından düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Çocuklara çeşitli hediyeler dağıtan Çiçek Akçay, "Bir tutam sevgi, bir tutam ilgi, bir tutam umut; iyileşmenin yolu yüreklere dokunmak, yaraları sarmak, empati yapabilmekten geçiyor" dedi.

haberimizvar.net-  2-8 Kasım Lösemi Haftası çerçevesinde Manavgat’ta yaşayan lösemili çocuklar ve aileleri, 3 kez atlattığı kanserin ardından kendisini başta lösemili çocuklar olmak üzere kanser hastalarına adayan Çiçek Akçay tarafından farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen organizasyonda bir araya geldi. Manavgat ırmak kenarında bulunan Hisar Kafe'de gerçekleştirilen etkinlikte çocuklara çeşitli hediyeler dağıtan, birlikte günün anlamını belirten pasta kesen Çiçek Akçay; sevgi, iyilik ve umut dolu mücadelelerinin bütün hızıyla devam ettiğini, Lösemili Çocuklar Haftası'nda böylesine güzel bir etkinlikle lösemili çocukların gönüllerince eğlenmelerini amaçladıklarını belirtti.    "ASIL UMUT VEREN BU İNSANA" Akçay, “Hayat her zaman sizin istediğiniz gibi gitmeyebilir. Her insanın hikayesi farklıdır. Benim hikayem tam da böyle başladı. Mücadele ettiğim yolda bir baktım yüzlerce kişiye yoldaş olmuşum. Asıl önemli olan ne biliyor musunuz, hayatın karşısında sergilediğimiz tavır duruş ve teslimiyet yaşamak biraz da öyle bir şey değil mi? Bir tutam sevgi, bir tutam ilgi, bir tutam umut; iyileşmenin yolu yüreklere dokunmak, yaraları sarmak, empati yapabilmekten geçiyor. Asıl büyüten de umut veren de bu insana. 150 minik evladımızın yüreklerine dokunduk. Çocuklarımızın verdiği mücadelede yanlarında olmak, dostlarımın vesilesiyle yüzlerinde o umudu mutluluğu görmek bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Bu yol, bu mücadele zor. Olsun, evlatlarımızın yoluna ışık olmaya, 'lösemi değil biz kazanacağız' sloganı ile yola devam dostlar" dedi. 
Antalya’nın Manavgat ilçesinde yaşayan lösemili çocuklar, kendisini kanser hastalarına adayan Çiçek Akçay tarafından düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Çocuklara çeşitli hediyeler dağıtan Çiçek Akçay, "Bir tutam sevgi, bir tutam ilgi, bir tutam umut; iyileşmenin yolu yüreklere dokunmak, yaraları sarmak, empati yapabilmekten geçiyor" dedi.

haberimizvar.net-  2-8 Kasım Lösemi Haftası çerçevesinde Manavgat’ta yaşayan lösemili çocuklar ve aileleri, 3 kez atlattığı kanserin ardından kendisini başta lösemili çocuklar olmak üzere kanser hastalarına adayan Çiçek Akçay tarafından farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen organizasyonda bir araya geldi. Manavgat ırmak kenarında bulunan Hisar Kafe'de gerçekleştirilen etkinlikte çocuklara çeşitli hediyeler dağıtan, birlikte günün anlamını belirten pasta kesen Çiçek Akçay; sevgi, iyilik ve umut dolu mücadelelerinin bütün hızıyla devam ettiğini, Lösemili Çocuklar Haftası'nda böylesine güzel bir etkinlikle lösemili çocukların gönüllerince eğlenmelerini amaçladıklarını belirtti. 
 
"ASIL UMUT VEREN BU İNSANA"
Akçay, “Hayat her zaman sizin istediğiniz gibi gitmeyebilir. Her insanın hikayesi farklıdır. Benim hikayem tam da böyle başladı. Mücadele ettiğim yolda bir baktım yüzlerce kişiye yoldaş olmuşum. Asıl önemli olan ne biliyor musunuz, hayatın karşısında sergilediğimiz tavır duruş ve teslimiyet yaşamak biraz da öyle bir şey değil mi? Bir tutam sevgi, bir tutam ilgi, bir tutam umut; iyileşmenin yolu yüreklere dokunmak, yaraları sarmak, empati yapabilmekten geçiyor. Asıl büyüten de umut veren de bu insana. 150 minik evladımızın yüreklerine dokunduk. Çocuklarımızın verdiği mücadelede yanlarında olmak, dostlarımın vesilesiyle yüzlerinde o umudu mutluluğu görmek bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Bu yol, bu mücadele zor. Olsun, evlatlarımızın yoluna ışık olmaya, ' lösemi değil biz kazanacağız' sloganı ile yola devam dostlar" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.