Önce kendi geçti arkasından 100 kişiyi getirdi

SİYASET 01.12.2023 - 12:22, Güncelleme: 01.12.2023 - 12:30
 

Önce kendi geçti arkasından 100 kişiyi getirdi

İYİ Parti Serik Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ali Karacan, geçtiğimiz aylarda CHP’ye geçmişti. Dün de Karacan öncülüğünde aralarında ilçe yöneticilerinin de bulunduğu 100 kişi CHP’ye katıldı.

haberimizvar.net- Siyasette hareketli günler yaşanırken parti değiştirenlerin de sayısı her geçen gün artıyor. İYİ Parti Serik Belediye Meclis Üyesi iken CHP’ye geçen Mehmet Ali Karacan, aralarına İYİ Parti Serik İlçe Kurucu Başkan Yardımcısı Deniz Demir, ilçe yöneticilerinin bulunduğu 100 kişiyi partisine kattı. İLÇE BİNASINDA ROZETLERİNİ TAKTI CHP Serik İlçe Başkanı Şeref Çimen tarafından rozetleri takılan yeni partililer, teşekkürlerini iletti. Kurucu İlçe Başkan Yardımcısı Deniz demir söz alarak; TEŞEKKÜR ETTİ “Değerli ilçe başkanım, değerli arkadaşlarım. Ülkemizde bir umut olarak kurulan ve kuruluşundan itibaren görev yaptığım İYİ Parti’den, kuruluş amacından saptığı için ayrılma kararı almıştım. 2024 Mart seçimlerine çok az süre kaldı. Bu ilçede ve bu ülkede yaşayan her kez bir sorumluluk almak zorundadır. Yerel seçimlerde partili, partisiz herkesin sevgisini ve saygısını kazanmış Dr. Kadir Kumbul’u burada bulunan onlarca arkadaşım ile birlikte daha önceleri CHP’ye oy vermemiş insanlar ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi aday adayı Kadir Kumbul’u desteklemeye ve Atatürk’ün partisine katılmaya hep beraber karar verdik. İlçemize, Cumhuriyet Halk Partisi’ne hayırlı olsun. Şahsım ve tüm arkadaşlarım adına ilçe başkanımız Şeref Çimen’e ve meclis üyemiz Mehmet Ali Karacan’a bu organizasyonu gerçekleştirdikleri için teşekkür ediyorum.” dedi.
İYİ Parti Serik Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ali Karacan, geçtiğimiz aylarda CHP’ye geçmişti. Dün de Karacan öncülüğünde aralarında ilçe yöneticilerinin de bulunduğu 100 kişi CHP’ye katıldı.

haberimizvar.net- Siyasette hareketli günler yaşanırken parti değiştirenlerin de sayısı her geçen gün artıyor. İYİ Parti Serik Belediye Meclis Üyesi iken CHP’ye geçen Mehmet Ali Karacan, aralarına İYİ Parti Serik İlçe Kurucu Başkan Yardımcısı Deniz Demir, ilçe yöneticilerinin bulunduğu 100 kişiyi partisine kattı.

İLÇE BİNASINDA ROZETLERİNİ TAKTI

CHP Serik İlçe Başkanı Şeref Çimen tarafından rozetleri takılan yeni partililer, teşekkürlerini iletti. Kurucu İlçe Başkan Yardımcısı Deniz demir söz alarak;

TEŞEKKÜR ETTİ

“Değerli ilçe başkanım, değerli arkadaşlarım. Ülkemizde bir umut olarak kurulan ve kuruluşundan itibaren görev yaptığım İYİ Parti’den, kuruluş amacından saptığı için ayrılma kararı almıştım. 2024 Mart seçimlerine çok az süre kaldı. Bu ilçede ve bu ülkede yaşayan her kez bir sorumluluk almak zorundadır. Yerel seçimlerde partili, partisiz herkesin sevgisini ve saygısını kazanmış Dr. Kadir Kumbul’u burada bulunan onlarca arkadaşım ile birlikte daha önceleri CHP’ye oy vermemiş insanlar ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi aday adayı Kadir Kumbul’u desteklemeye ve Atatürk’ün partisine katılmaya hep beraber karar verdik. İlçemize, Cumhuriyet Halk Partisi’ne hayırlı olsun. Şahsım ve tüm arkadaşlarım adına ilçe başkanımız Şeref Çimen’e ve meclis üyemiz Mehmet Ali Karacan’a bu organizasyonu gerçekleştirdikleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.