Öner’den 2023 dilekleri

SİYASET 30.12.2022 - 23:08, Güncelleme: 30.12.2022 - 23:08
 

Öner’den 2023 dilekleri

İYİ Parti Antalya İl Başkan adayı iş insanı Emel Öner, 2023 yılından beklentilerini dile getirdiği yeni yıl mesajı yayınladı.

haberimizvar.net- Öner, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Dilerim ki 2023 yılı; ekonomik krizin yarattığı ağır tablonun gülüşlerimizi gölgede bırakmayacağı kaygılarımızdan arındığımız günlere ulaşacağımız bir yıl olur.  Beşli çete menfaatlerinin savunucusu olan, yolsuzluklarıyla tanınan  bir iktidar yerine halkının ekonomik özgürlüğünü düşünen bir devlet anlayışıyla yol alacağız. Bu yıla umut ışığı olan başta Genel Başkanımız Meral Akşener olmak üzere bütün partili arkadaşlarıma teşekkürlerimi borç bilirim. Bizler bu umudu filizlendirip 81 ile tohumlarını atacağız. Artık tereddüttün yerini azim ve kararlılık aldı. 2023,  erkek egemen şiddete boyun eğmeyen kadınların ve demokratik taleplerin yükseldiği; hak, hukuk ve adalet uğruna verdiğimiz mücadelelerin yılı olacak.”
İYİ Parti Antalya İl Başkan adayı iş insanı Emel Öner, 2023 yılından beklentilerini dile getirdiği yeni yıl mesajı yayınladı.

haberimizvar.net- Öner, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Dilerim ki 2023 yılı; ekonomik krizin yarattığı ağır tablonun gülüşlerimizi gölgede bırakmayacağı kaygılarımızdan arındığımız günlere ulaşacağımız bir yıl olur.  Beşli çete menfaatlerinin savunucusu olan, yolsuzluklarıyla tanınan  bir iktidar yerine halkının ekonomik özgürlüğünü düşünen bir devlet anlayışıyla yol alacağız.

Bu yıla umut ışığı olan başta Genel Başkanımız Meral Akşener olmak üzere bütün partili arkadaşlarıma teşekkürlerimi borç bilirim.

Bizler bu umudu filizlendirip 81 ile tohumlarını atacağız. Artık tereddüttün yerini azim ve kararlılık aldı. 2023,  erkek egemen şiddete boyun eğmeyen kadınların ve demokratik taleplerin yükseldiği; hak, hukuk ve adalet uğruna verdiğimiz mücadelelerin yılı olacak.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.