Opera sahnesinde 'Beethoven Akşamı'

KÜLTÜR 22.10.2020 - 13:35, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Opera sahnesinde 'Beethoven Akşamı'

Antalya Devlet Opera ve Balesi, 24 Ekim Cumartesi saat 20.00'de Haşim İşcan Kültür Merkezi Opera Sahnesi'nde 'Beethoven Akşamı' konserini gerçekleştirecek.

haberimizvar.net-Bu yıl 250'nci yaşını kutlayan büyük dahi besteci Beethoven'ın oda müziği repertuvarının baş yapıtlarından biri olarak görülen 7'li (septet) eserinin seslendirileceği konserde, Akdeniz Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda öğretim elemanı ve keman sanatçısı Can Özhan, Antalya DOB viyola sanatçısı Aykut Avcıoğlu, Akdeniz Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda Doçent viyolonsel sanatçısı Eren Sayarı, Antalya Devlet Senfoni Orkestrası kontrabas sanatçısı Burak Karcı, Antalya DOB klarinet sanatçısı Ardahan Serindağ, Antalya DOB korno sanatçısı Volkan Kartal ve Antalya DOB fagot sanatçısı Oğuzhan Güner sahne alacak.  Fiyatları 20 ile 35 TL arasında değişen konserin biletleri Haşim İşcan Kültür Merkezi ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki opera gişelerinin yanı sıra, www.biletinial.com internet adresinden de temin edilebilir.     
Antalya Devlet Opera ve Balesi, 24 Ekim Cumartesi saat 20.00'de Haşim İşcan Kültür Merkezi Opera Sahnesi'nde 'Beethoven Akşamı' konserini gerçekleştirecek.

haberimizvar.net-Bu yıl 250'nci yaşını kutlayan büyük dahi besteci Beethoven'ın oda müziği repertuvarının baş yapıtlarından biri olarak görülen 7'li (septet) eserinin seslendirileceği konserde, Akdeniz Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda öğretim elemanı ve keman sanatçısı Can Özhan, Antalya DOB viyola sanatçısı Aykut Avcıoğlu, Akdeniz Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda Doçent viyolonsel sanatçısı Eren Sayarı, Antalya Devlet Senfoni Orkestrası kontrabas sanatçısı Burak Karcı, Antalya DOB klarinet sanatçısı Ardahan Serindağ, Antalya DOB korno sanatçısı Volkan Kartal ve Antalya DOB fagot sanatçısı Oğuzhan Güner sahne alacak. 

Fiyatları 20 ile 35 TL arasında değişen konserin biletleri Haşim İşcan Kültür Merkezi ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki opera gişelerinin yanı sıra, www.biletinial.com internet adresinden de temin edilebilir. 

 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.