Orman Genel Müdürlüğü araçları griye boyattı! Masraf: 11,5 milyon TL

YEREL 06.02.2024 - 12:50, Güncelleme: 06.02.2024 - 12:50
 

Orman Genel Müdürlüğü araçları griye boyattı! Masraf: 11,5 milyon TL

Orman Genel Müdürlüğü, kurumsal rengi gri olmasına karşın beyaz renkli 177 arazi aracı aldı. Bunları, fabrikaya gönderip griye boyattı. Araç başına da 65 bin lira ödedi.

haberimizvar.net- Orman Genel Müdürlüğü (OGM), Devlet Malzeme Ofisi aracılığıyla 177 adet Toyota Hilux marka ilk müdahale aracı satın aldı. Sözcü'den Tarık Işık'ın haberine göre, OGM’nin kurumsal rengi gri olmasına rağmen beyaz renkte alınan ve üzerlerine OGM amblemi giydirilen araçlar, 11,5 milyon TL ödenerek gri renge boyandı. ANKARA - BURSA ARASI MASRAF Genel Müdürlük otoparkında muhafaza edilen araçlar 10’lu konvoylar halinde Toyota Bursa Bölge Müdürlüğü’ne götürüldü. Bir minibüs de araçları takip ederek şoförleri Ankara’ya geri getirdi. Araçların teslimi için Ankara-Bursa arasında mekik dokundu. “Sıfır” araçlar kapılarına kadar sökülerek griye boyandı ve renk değişimi trafik siciline işlendi. Bir aracın renginin değiştirilmesinin maliyetinin 65 bin TL olduğu belirtildi. Griye boyanan ve tekrar Ankara’ya getirilen araçlar bölgelerine gönderildi. OGM Genel Müdürlüğü yetkilileri ise araçların neden beyaz renk alınıp, milyonluk masraf ile griye boyandığı sorusunu yanıtlamadı.
Orman Genel Müdürlüğü, kurumsal rengi gri olmasına karşın beyaz renkli 177 arazi aracı aldı. Bunları, fabrikaya gönderip griye boyattı. Araç başına da 65 bin lira ödedi.

haberimizvar.net- Orman Genel Müdürlüğü (OGM), Devlet Malzeme Ofisi aracılığıyla 177 adet Toyota Hilux marka ilk müdahale aracı satın aldı.

Sözcü'den Tarık Işık'ın haberine göre, OGM’nin kurumsal rengi gri olmasına rağmen beyaz renkte alınan ve üzerlerine OGM amblemi giydirilen araçlar, 11,5 milyon TL ödenerek gri renge boyandı.

ANKARA - BURSA ARASI MASRAF

Genel Müdürlük otoparkında muhafaza edilen araçlar 10’lu konvoylar halinde Toyota Bursa Bölge Müdürlüğü’ne götürüldü. Bir minibüs de araçları takip ederek şoförleri Ankara’ya geri getirdi. Araçların teslimi için Ankara-Bursa arasında mekik dokundu.

“Sıfır” araçlar kapılarına kadar sökülerek griye boyandı ve renk değişimi trafik siciline işlendi. Bir aracın renginin değiştirilmesinin maliyetinin 65 bin TL olduğu belirtildi. Griye boyanan ve tekrar Ankara’ya getirilen araçlar bölgelerine gönderildi.

OGM Genel Müdürlüğü yetkilileri ise araçların neden beyaz renk alınıp, milyonluk masraf ile griye boyandığı sorusunu yanıtlamadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.