Orman işçisi olduğunu söyleyip, 50 ağaç kesti

GÜNDEM 18.02.2022 - 15:59, Güncelleme: 18.02.2022 - 15:59
 

Orman işçisi olduğunu söyleyip, 50 ağaç kesti

Manavgat ilçesindeki Sorgun Ormanı'nda kendisini orman işletme müdürlüğü çalışanı olarak tanıtıp, 50 civarında ağacı kestikten sonra ağaçları bölgede çalışma yapan belediyeye ait iş makineleriyle kamyona yükleten F.D.'nin yakalanması için jandarma araştırma başlattı.

haberimizvar.net- Geçen salı günü saat 11.00 sıralarında Titreyengöl Turizm Bölgesi ile Side'yi birbirine bağlayan oteller yolu üzerinde altyapı ve kanalizasyon çalışmaları sırasında, kendisini Orman İşletme Müdürlüğü'nün çalışanı olarak tanıtan F.D., ormanlık alanda ağaç kesimi yaptı. Altyapı çalışmalarında görev alan taşeron firmanın çalışanlarından iş makineleri ile yardım da alan F.D., kestiği ağaçları kamyona yükleterek olay yerinden ayrıldı. F.D.'nin bazı ağaçları iş makineleriyle devirip, köküyle kamyona yüklettiği belirlendi. Yapılan incelemede 75 metreküp yaklaşık 60 ton ağırlığında 50 civarında ağacın kesildiği tespit edildi.   Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri, altyapı ve kanalizasyon yapım işini alan taşeron firma çalışanlarının işgüzarlığından faydalanan şüphelinin ağaç kesimini yaptığını ve iş makineleriyle kamyona yüklettiğini belirtti. Yetkililer yasadışı hiçbir uygulamaya izin verilmeyeceğini, şüpheli hakkında adli işlemlerin başlatıldığını kaydettiler.
Manavgat ilçesindeki Sorgun Ormanı'nda kendisini orman işletme müdürlüğü çalışanı olarak tanıtıp, 50 civarında ağacı kestikten sonra ağaçları bölgede çalışma yapan belediyeye ait iş makineleriyle kamyona yükleten F.D.'nin yakalanması için jandarma araştırma başlattı.

haberimizvar.net- Geçen salı günü saat 11.00 sıralarında Titreyengöl Turizm Bölgesi ile Side'yi birbirine bağlayan oteller yolu üzerinde altyapı ve kanalizasyon çalışmaları sırasında, kendisini Orman İşletme Müdürlüğü'nün çalışanı olarak tanıtan F.D., ormanlık alanda ağaç kesimi yaptı. Altyapı çalışmalarında görev alan taşeron firmanın çalışanlarından iş makineleri ile yardım da alan F.D., kestiği ağaçları kamyona yükleterek olay yerinden ayrıldı. F.D.'nin bazı ağaçları iş makineleriyle devirip, köküyle kamyona yüklettiği belirlendi. Yapılan incelemede 75 metreküp yaklaşık 60 ton ağırlığında 50 civarında ağacın kesildiği tespit edildi.

 

Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri, altyapı ve kanalizasyon yapım işini alan taşeron firma çalışanlarının işgüzarlığından faydalanan şüphelinin ağaç kesimini yaptığını ve iş makineleriyle kamyona yüklettiğini belirtti. Yetkililer yasadışı hiçbir uygulamaya izin verilmeyeceğini, şüpheli hakkında adli işlemlerin başlatıldığını kaydettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.