Ortaklık mı, dostluk mu?

KULİS 13.01.2020 - 21:21, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Ortaklık mı, dostluk mu?

Antalya’da dostluklar işin içine siyaset ya da ticaret girince çok uzun sürmez. Kent siyasetinde etkin isimler bir araya gelince de sorulan soru, ‘dostluk mu, ticaret mi?’ olur.

haberimizvar.net- Antalya Muratpaşa’da Sultanyar Kebapçısı’nı bilmeyen yoktur. Hizmeti ve lezzetiyle meşhurdur. Size kebaplarının lezzetinden söz etmeyeceğiz. Siyasetin hareketli olduğu son günlerde Sultanyar Kebapçısı’nın sahibi, AKP Muratpaşa eski Belediye Meclis Üyesi İzzet Sultanyar’ın ağır misafirlerini anlatacağız. İzzet Sultanyar geçtiğimiz günlerde önemli misafirler ağırladı. ÖNEMLİ İSİMLER SULTANYAR’DA AKP’nin ünlü il yönetim kurulu üyesi Avukat Mehmet Çetinkaya, yine gerek güreşlerde, gerek ticarette aktif isim AKP il yönetim kurulu üyesi Muammer Ak, AESOB Başkanı Adlıhan Dere ve AKP Mali ve İdari İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Zekeriya Tonoğlu, AKP’nin eski meclis üyesinin mekanında buluştu. ŞU SIRALAR SİYASETTEN UZAKLAR Şu sıralar siyasi çekişmelerden uzak duran bu grubu görenler ‘siyaset mi?’ diye değil, ‘dostluk mu yoksa ortaklık (ticaret) buluşması mı?’ diye sormaktan kendilerini alamadı. Ancak yapıyı iyi tanıyanlar ise, siyasi kulislerde şu espriyi yapıyor: “Onlar üçü bir arada hareket ediyor”. 
Antalya’da dostluklar işin içine siyaset ya da ticaret girince çok uzun sürmez. Kent siyasetinde etkin isimler bir araya gelince de sorulan soru, ‘dostluk mu, ticaret mi?’ olur.

haberimizvar.net- Antalya Muratpaşa’da Sultanyar Kebapçısı’nı bilmeyen yoktur. Hizmeti ve lezzetiyle meşhurdur. Size kebaplarının lezzetinden söz etmeyeceğiz. Siyasetin hareketli olduğu son günlerde Sultanyar Kebapçısı’nın sahibi, AKP Muratpaşa eski Belediye Meclis Üyesi İzzet Sultanyar’ın ağır misafirlerini anlatacağız. İzzet Sultanyar geçtiğimiz günlerde önemli misafirler ağırladı.

ÖNEMLİ İSİMLER SULTANYAR’DA

AKP’nin ünlü il yönetim kurulu üyesi Avukat Mehmet Çetinkaya, yine gerek güreşlerde, gerek ticarette aktif isim AKP il yönetim kurulu üyesi Muammer Ak, AESOB Başkanı Adlıhan Dere ve AKP Mali ve İdari İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Zekeriya Tonoğlu, AKP’nin eski meclis üyesinin mekanında buluştu.

ŞU SIRALAR SİYASETTEN UZAKLAR

Şu sıralar siyasi çekişmelerden uzak duran bu grubu görenler ‘siyaset mi?’ diye değil, ‘dostluk mu yoksa ortaklık (ticaret) buluşması mı?’ diye sormaktan kendilerini alamadı. Ancak yapıyı iyi tanıyanlar ise, siyasi kulislerde şu espriyi yapıyor: “Onlar üçü bir arada hareket ediyor”. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.