OSB Koleji’ne kardeş okul geliyor

YEREL 26.09.2023 - 18:39, Güncelleme: 26.09.2023 - 18:39
 

OSB Koleji’ne kardeş okul geliyor

ATSO Başkanı aynı zamanda da OSB Başkanı Ali Bahar, yerel seçimlerin ardından Özel Antalya OSB Teknik Koleji’ne kardeş okul olarak ATSO Teknik Koleji’ni açacaklarını duyurdu.

haberimizvar.net- Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) eylül ayı meclisinde gündem konusu eğitim oldu. Eğitim sektörünün sorunlarının konuşulduğu mecliste ATSO Başkanı aynı zamanda Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı da olan Ali Bahar, müjdeli haber verdi. Özel Antalya OSB Teknik Koleji’ne çok sayıda öğrencinin kayıt için talepte bulunduğu ifade eden Bahar, “31 Mart’tan sonra Özel Antalya OSB Teknik Koleji’ne kardeş okul gelecek. ATSO Teknik Koleji’ni açacağız. Aynı okulu açmak için 250 milyon TL lazım ama biz yapacağız. Nasıl yapacağız? Belediyeye gideceğiz hatta 4 belediyeye gideceğiz bize arsa verin okul yapacağız diyeceğiz. Yeri alacağız kolejle birlikte yurt inşa etmek için müteahhitlere gideceğiz. Kime gideceğimi de biliyorum. Hayırseverler işin ucundan tutacak. Biliyorum, biz burayı yaparız. Sonra o okulun içine aklı biz koyacağız. Buradan müjdesini vermek istedim” dedi.  
ATSO Başkanı aynı zamanda da OSB Başkanı Ali Bahar, yerel seçimlerin ardından Özel Antalya OSB Teknik Koleji’ne kardeş okul olarak ATSO Teknik Koleji’ni açacaklarını duyurdu.

haberimizvar.net- Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) eylül ayı meclisinde gündem konusu eğitim oldu. Eğitim sektörünün sorunlarının konuşulduğu mecliste ATSO Başkanı aynı zamanda Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı da olan Ali Bahar, müjdeli haber verdi.

Özel Antalya OSB Teknik Koleji’ne çok sayıda öğrencinin kayıt için talepte bulunduğu ifade eden Bahar, “31 Mart’tan sonra Özel Antalya OSB Teknik Koleji’ne kardeş okul gelecek. ATSO Teknik Koleji’ni açacağız. Aynı okulu açmak için 250 milyon TL lazım ama biz yapacağız. Nasıl yapacağız? Belediyeye gideceğiz hatta 4 belediyeye gideceğiz bize arsa verin okul yapacağız diyeceğiz. Yeri alacağız kolejle birlikte yurt inşa etmek için müteahhitlere gideceğiz. Kime gideceğimi de biliyorum. Hayırseverler işin ucundan tutacak. Biliyorum, biz burayı yaparız. Sonra o okulun içine aklı biz koyacağız. Buradan müjdesini vermek istedim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.