Otelde yangın!

YEREL 02.06.2021 - 11:51, Güncelleme: 02.06.2021 - 11:51
 

Otelde yangın!

Antalya'nın Kemer ilçesinde bir otelin kazan dairesinde çıkan yangında yoğun duman nedeniyle çıktıkları çatı ve balkonlarda mahsur kalan biri çocuk 5 turist, itfaiye merdiveniyle kurtarıldı. Yangın, ekiplerin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

haberimizvar.net- Kemer ilçesi Merkez Mahallesi Kavaklı Caddesi’nde 2 katlı bir otelin kazan dairesinde saat 06.30 sıralarında yangın çıktı. Yangın sırasında yoğun duman, havalandırma sisteminden üst katlara doldu. Otelde kalan turistler, çatı ve balkonlara çıkarak kurtarılmayı bekledi. İhbar üzerine otele itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, otelde bulunan biri çocuk, 5 turist merdivenle kurtarıldı. Olay yerinde hazır bekleyen sağlık ekipleri dumandan etkilenen turistlere ilk müdahaleyi ambulansta yaptı. Sağlık durumu iyi olan turistler tedbir amaçlı ilçedeki hastanelere kaldırıldı. Ekiplerin yoğun çabası sonucu yangın kontrol altına aldı. Ekiplerin soğutma çalışmaları sürüyor.
Antalya'nın Kemer ilçesinde bir otelin kazan dairesinde çıkan yangında yoğun duman nedeniyle çıktıkları çatı ve balkonlarda mahsur kalan biri çocuk 5 turist, itfaiye merdiveniyle kurtarıldı. Yangın, ekiplerin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

haberimizvar.net-  Kemer ilçesi Merkez Mahallesi Kavaklı Caddesi’nde 2 katlı bir otelin kazan dairesinde saat 06.30 sıralarında yangın çıktı. Yangın sırasında yoğun duman, havalandırma sisteminden üst katlara doldu. Otelde kalan turistler, çatı ve balkonlara çıkarak kurtarılmayı bekledi.

İhbar üzerine otele itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, otelde bulunan biri çocuk, 5 turist merdivenle kurtarıldı.

Olay yerinde hazır bekleyen sağlık ekipleri dumandan etkilenen turistlere ilk müdahaleyi ambulansta yaptı. Sağlık durumu iyi olan turistler tedbir amaçlı ilçedeki hastanelere kaldırıldı.

Ekiplerin yoğun çabası sonucu yangın kontrol altına aldı. Ekiplerin soğutma çalışmaları sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.