‘Otelime çökecek kişi daha anasının karnından doğmadı’

SİYASET 20.09.2023 - 14:25, Güncelleme: 20.09.2023 - 15:15
 

‘Otelime çökecek kişi daha anasının karnından doğmadı’

Kemer Belediyesi eski Başkanı Mustafa Gül’ün babasından kalma otel ve pansiyonun alacaklarına karşılık Serikli turizmci Kürşat Karakoyun satın aldığı iddiası ortalığı karıştırdı. Gül, “Otelime çökecek kişi daha anasının karnından doğmadı. Otel babamın üstüne, icralık, satma imkanımız yok. Otelin işletmesini 4 yıllığına Kürşat Karakoyun’a devrettim. Bu bir ticari anlaşmadır” dedi.

haberimizvar.net- Antalya’nın Kemer İlçesi’nde bir otel satışı gündem konusu oldu. Önceki dönem Kemer Belediye Başkanlığı yapan Mustafa Gül’ün şehir merkezinde babasından kalma ilçe merkezindeki Korient Mira Otel ve yanındaki pansiyonu Serikli turizmci Kürşat Karakoyun satın aldığı iddiaları ilçede gündem konusu oldu. Karakoyun’ın sosyal medya hesabından Mustafa Gül’ün otelinin önünde otomobili park ederek çektiği fotoğrafla birlikte “Otelimiz haneye hayırlı olsun’ cümlesiyle paylaşması herkesin dikkatini çekti. Konuyla ilgili görüştüğümüz Mustafa Gül, şunları kaydetti: “Seçim yaklaştı, her seçim olduğu gibi sahte senet düzenleyip, dedikodu yapmaya başladılar. O otel babamdan kalma ve icralık. 2007 yılında İ. Hakkı Gül’e sahte senetle icra takibi başlatmışlardı. Biz de dava açtık. Davayı yerel mahkemede de, Yargıtay’da da kazandık. 7 milyon 600 bin Euro’luk dolandırılıcıkta haklı çıktık. Bu nedenle babamdan kalma tüm mallar satılamaz. Otelime çökecek kişi daha anasının karnından doğmadı. Otel babamın üstüne, icralık, satma imkanımız yok. Otelin işletmesini 4 yıllığına Kürşat Karakoyun’a devrettim. Bu bir ticari anlaşmadır. Alan varsa şahsıma ait evimi yıktıkları Kuzdere mevkiindeki arsayı 35 milyon TL’ye satıyorum.” Oteli kiralayan Karakoyun ise, "Otele çökme söz konusu değildir. Bu bir ticari anlaşmadır. Eski siyasi dostumuz Mustafa Gül, yerel seçimler yaklaşması nedeniyle işleri yoğunlaştığından otelle ilgilenemediğini kiraya vereceğini dile getirmiştir. Biz de aramızda ticari anlaşma yaptık. Mustafa Gül dostumuz bize güzellik yapmıştır. Biz de turizmci olarak oteli sektöre yakışır şekilde işleteceğiz" dedi.
Kemer Belediyesi eski Başkanı Mustafa Gül’ün babasından kalma otel ve pansiyonun alacaklarına karşılık Serikli turizmci Kürşat Karakoyun satın aldığı iddiası ortalığı karıştırdı. Gül, “Otelime çökecek kişi daha anasının karnından doğmadı. Otel babamın üstüne, icralık, satma imkanımız yok. Otelin işletmesini 4 yıllığına Kürşat Karakoyun’a devrettim. Bu bir ticari anlaşmadır” dedi.

haberimizvar.net- Antalya’nın Kemer İlçesi’nde bir otel satışı gündem konusu oldu. Önceki dönem Kemer Belediye Başkanlığı yapan Mustafa Gül’ün şehir merkezinde babasından kalma ilçe merkezindeki Korient Mira Otel ve yanındaki pansiyonu Serikli turizmci Kürşat Karakoyun satın aldığı iddiaları ilçede gündem konusu oldu. Karakoyun’ın sosyal medya hesabından Mustafa Gül’ün otelinin önünde otomobili park ederek çektiği fotoğrafla birlikte “Otelimiz haneye hayırlı olsun’ cümlesiyle paylaşması herkesin dikkatini çekti.

Konuyla ilgili görüştüğümüz Mustafa Gül, şunları kaydetti: “Seçim yaklaştı, her seçim olduğu gibi sahte senet düzenleyip, dedikodu yapmaya başladılar. O otel babamdan kalma ve icralık. 2007 yılında İ. Hakkı Gül’e sahte senetle icra takibi başlatmışlardı. Biz de dava açtık. Davayı yerel mahkemede de, Yargıtay’da da kazandık. 7 milyon 600 bin Euro’luk dolandırılıcıkta haklı çıktık. Bu nedenle babamdan kalma tüm mallar satılamaz. Otelime çökecek kişi daha anasının karnından doğmadı. Otel babamın üstüne, icralık, satma imkanımız yok. Otelin işletmesini 4 yıllığına Kürşat Karakoyun’a devrettim. Bu bir ticari anlaşmadır. Alan varsa şahsıma ait evimi yıktıkları Kuzdere mevkiindeki arsayı 35 milyon TL’ye satıyorum.”

Oteli kiralayan Karakoyun ise, "Otele çökme söz konusu değildir. Bu bir ticari anlaşmadır. Eski siyasi dostumuz Mustafa Gül, yerel seçimler yaklaşması nedeniyle işleri yoğunlaştığından otelle ilgilenemediğini kiraya vereceğini dile getirmiştir. Biz de aramızda ticari anlaşma yaptık. Mustafa Gül dostumuz bize güzellik yapmıştır. Biz de turizmci olarak oteli sektöre yakışır şekilde işleteceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.