Otizm Farkındalık Günü'nde balon uçurdular

YAŞAM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 02.04.2021 - 14:02, Güncelleme: 02.04.2021 - 14:05
 

Otizm Farkındalık Günü'nde balon uçurdular

Serik Belediyesi ve Serik Sosyal Hizmet Merkezi çalışanları, '2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü' dolayısıyla mavi balon uçurdu.

haberimizvar.net- Serik Belediye binası önünde yapılan etkinliğe Belediye Başkanı Enver Aputkan, Serik Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Meral Yılmaz, özel eğitim merkezi öğretmenleri, otizmli çocuklar ve aileleri katıldı. Programda otizmli çocuklar ve aileleri, Serik Belediyesi tarafından hazırlanan ve şişirilmiş mavi balonları gökyüzüne bıraktı. Başkan Enver Aputkan, “Serik Belediyesi olarak her zaman otizmli kardeşlerimizin yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. Onlar bizim çocuklarımız. Otizm eksiklik değil farkındalıktır" dedi. Serik Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Meral Yılmaz ise “Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak otizmli ailelerimizin yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz" dedi. 
Serik Belediyesi ve Serik Sosyal Hizmet Merkezi çalışanları, '2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü' dolayısıyla mavi balon uçurdu.

haberimizvar.net- Serik Belediye binası önünde yapılan etkinliğe Belediye Başkanı Enver Aputkan, Serik Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Meral Yılmaz, özel eğitim merkezi öğretmenleri, otizmli çocuklar ve aileleri katıldı. Programda otizmli çocuklar ve aileleri, Serik Belediyesi tarafından hazırlanan ve şişirilmiş mavi balonları gökyüzüne bıraktı.


Başkan Enver Aputkan, “ Serik Belediyesi olarak her zaman otizmli kardeşlerimizin yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. Onlar bizim çocuklarımız. Otizm eksiklik değil farkındalıktır" dedi. Serik Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Meral Yılmaz ise “Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak otizmli ailelerimizin yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.