Otizmli çocuklar doyasıyla eğlendi

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 04.04.2024 - 10:36, Güncelleme: 04.04.2024 - 10:38
 

Otizmli çocuklar doyasıyla eğlendi

RAMAZAN- Hatice Savaş Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda eğitim gören orta ve ağır engelli grubundaki özel öğrenciler, The Land of Legends'in ev sahipliğinde düzenlenen otizm farkındalık etkinliğinde doyasıya eğlendi.

haberimizvar.net- Otizm Farkındalık Ayı kapsamında Muratpaşa ilçesindeki Ramazan- Hatice Savaş Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda eğitim gören özel çocuklar, The Land of Legends'in ev sahipliğini yaptığı etkinliğe katıldı. Otizm farkındalık etkinliğe katılan özel öğrencileri tema parkın girişinde rengarenk kostümlerle neşeli gösteri ekibi karşıladı. Sürpriz gösteriyle sahneye çıkan gösteri ekibini özel öğrenciler hayranlıkla izledi. Etkinliğin devamında ise IceCream şov gibi renkli gösterilerle eğlenen özel öğrenciler için tema park stadyumunda su gösterileri yapıldı. Özel öğrenciler, yapılan ikramlarla da günün tadını çıkardı. Ramazan- Hatice Savaş Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Davut Yıldız, Kültür Turizm il Müdürlüğü'nün katkılarıyla The Land of Legends'ın özel öğrencilere kapılarını açtığını anlattı. Nisan ayının otizm farkındalık ayı olduğuna dikkati çeken Yıldız, “140 kişilik grubumuzla birlikte özel öğrencilerimiz yunus gösterisi izledi ve maskotlar eşliğinde tema parkta keyifli bir gün geçirdi. Son yıllardaki verilere göre dünyada 36 doğumda 1 görülme sıklığı ile hızlı bir artış gösteren otizme kırmızı giyerek dikkat çektik. Hem çocuklar için farklı bir deneyim hem de toplumsal farkındalık etkinliği gerçekleştirilmiş oldu" dedi.
RAMAZAN- Hatice Savaş Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda eğitim gören orta ve ağır engelli grubundaki özel öğrenciler, The Land of Legends'in ev sahipliğinde düzenlenen otizm farkındalık etkinliğinde doyasıya eğlendi.

haberimizvar.net- Otizm Farkındalık Ayı kapsamında Muratpaşa ilçesindeki Ramazan- Hatice Savaş Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda eğitim gören özel çocuklar, The Land of Legends'in ev sahipliğini yaptığı etkinliğe katıldı. Otizm farkındalık etkinliğe katılan özel öğrencileri tema parkın girişinde rengarenk kostümlerle neşeli gösteri ekibi karşıladı. Sürpriz gösteriyle sahneye çıkan gösteri ekibini özel öğrenciler hayranlıkla izledi. Etkinliğin devamında ise IceCream şov gibi renkli gösterilerle eğlenen özel öğrenciler için tema park stadyumunda su gösterileri yapıldı. Özel öğrenciler, yapılan ikramlarla da günün tadını çıkardı.

Ramazan- Hatice Savaş Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Davut Yıldız, Kültür Turizm il Müdürlüğü'nün katkılarıyla The Land of Legends'ın özel öğrencilere kapılarını açtığını anlattı. Nisan ayının otizm farkındalık ayı olduğuna dikkati çeken Yıldız, “140 kişilik grubumuzla birlikte özel öğrencilerimiz yunus gösterisi izledi ve maskotlar eşliğinde tema parkta keyifli bir gün geçirdi. Son yıllardaki verilere göre dünyada 36 doğumda 1 görülme sıklığı ile hızlı bir artış gösteren otizme kırmızı giyerek dikkat çektik. Hem çocuklar için farklı bir deneyim hem de toplumsal farkındalık etkinliği gerçekleştirilmiş oldu" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.