Otomobil takla attı: 1 ölü, 4 yaralı

YEREL 24.04.2021 - 09:57, Güncelleme: 24.04.2021 - 09:57
 

Otomobil takla attı: 1 ölü, 4 yaralı

Antalya'nın Serik ilçesinde takla atan otomobildeki Yıldız Dinç (39) yaşamını yitirdi, 1'i ağır, 4 kişi yaralandı

haberimizvar.net- Kaza, dün saat 23.00 sıralarında Serik ilçesi Eminceler Mahallesi Kaymakam virajı mevkisinde meydana geldi. Şahin Dinç yönetimindeki 07 AOT 061 plakalı otomobil, sürücünün kontrolünden çıkıp şarampole yuvarlanarak takla attı. Kazada Yıldız Dinç yaşamını yitirdi, sürücü Şahin Dinç ile Caner Dinç, Kıvanç Saldak ve Aslı Saldak ise yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sevk edilen ambulanslarla yaralılar, Serik Devlet Hastanesi ile ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Aslı Saldak'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Yıldız Dinç'in cenazesi yapılan incelemenin ardından Serik Devlet Hastanesi’nin morguna kondu. 
Antalya'nın Serik ilçesinde takla atan otomobildeki Yıldız Dinç (39) yaşamını yitirdi, 1'i ağır, 4 kişi yaralandı

haberimizvar.net- Kaza, dün saat 23.00 sıralarında Serik ilçesi Eminceler Mahallesi Kaymakam virajı mevkisinde meydana geldi. Şahin Dinç yönetimindeki 07 AOT 061 plakalı otomobil, sürücünün kontrolünden çıkıp şarampole yuvarlanarak takla attı. Kazada Yıldız Dinç yaşamını yitirdi, sürücü Şahin Dinç ile Caner Dinç, Kıvanç Saldak ve Aslı Saldak ise yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sevk edilen ambulanslarla yaralılar, Serik Devlet Hastanesi ile ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Aslı Saldak'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Yıldız Dinç'in cenazesi yapılan incelemenin ardından Serik Devlet Hastanesi’nin morguna kondu. 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.