Otomobil tutkunlarının yeni adresi Manavgat oldu

SPOR 25.09.2023 - 15:46, Güncelleme: 25.09.2023 - 15:46
 

Otomobil tutkunlarının yeni adresi Manavgat oldu

Manavgat Belediyesi, Drif ve Modifiye tutkunlarını bir araya getirmek ve gençleri buluşturmak amacıyla Ulualan Kum Mevkii’nde muhteşem bir Drift Modifiye Buluşması etkinliği düzenledi.

haberimizvar.net- Etkinliğe Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, eşi Hatice Sözen, oğlu İbrahim Sözen, kızı İrem Sözen, belediye başkan yardımcıları, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar ve yönetim kurulu üyeleri ile modifiye dernekleri ve binlerce araba tutkunu genç katıldı. Manavgat Belediyesi tarafından büyük bir özenle ve tüm güvenlik önlemleri göz önünde bulundurularak yapılan etkinlikte, spor ve modifiye arabalar izleyenlere unutulmaz görsel şovlar yaptı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de gençlerle beraber arabalara binerek drift yapmayı ihmal etmedi. Başkan Şükrü Sözen’in drifti, gençler tarafından büyük bir beğeni ve alkış aldı. Drift ve modifiye dernekleri, Manavgat Belediyesi’nin organizasyonun kusursuz olduğunu belirterek gençleri eğlenceli bir aktiviteyle bir araya getiren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Etkinlikte genç sanatçı Tuğrul Çıngı sahne alarak popüler şarkılarıyla coşturdu.   BAŞKAN SÖZEN; “ENERJİMİZİ GENÇLERDEN ALIYORUZ” Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, gençlerin drift ve modifiye tutkusunu büyük heyecanla gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkan Şükrü Sözen, “Gönlümüz istiyor ki bu tutkuyu birbirimize zarar vermeden gerçekleştirelim. Gençlerimizin enerjisini, heyecanını ve yaşam tutkusunu biliyoruz. Onların yanında olmak, heyecanı beraber yaşamak ve bu zemini beraber oluşturmak da bizim görevimiz. Bizler, sizlerden büyük olsak da heyecanımızı ve enerjimizi sizlerden alıyoruz. Emek verilerek hazırlanan araçları hep beraber gördük ve gurur duyduk. Gençlerin araçlarıyla gurur duyduğuna şahitlik ettik. Tek dileğimiz, gençlerimizin bu alanı sağlıklı kullanması ve birbirine zarar vermeyecek şekilde bu tutkularını yaşamalarıdır. Yaşam koşullarının sırtımıza bindirdiği zorluklara rağmen bu kentin bu enerjiyi kullanabilecek gençleri var. Tüm gençlerimizle gurur duyuyoruz. Bu vesile ile katılım gösteren tüm paydaşlara ve emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Şükrü Sözen, konuşmasının ardından Drift ve Modifiye derneklerinin temsilcilerine plaket verdi.
Manavgat Belediyesi, Drif ve Modifiye tutkunlarını bir araya getirmek ve gençleri buluşturmak amacıyla Ulualan Kum Mevkii’nde muhteşem bir Drift Modifiye Buluşması etkinliği düzenledi.
haberimizvar.net- Etkinliğe Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, eşi Hatice Sözen, oğlu İbrahim Sözen, kızı İrem Sözen, belediye
başkan yardımcıları, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar ve yönetim kurulu üyeleri ile modifiye dernekleri ve binlerce araba tutkunu genç katıldı.  Manavgat Belediyesi tarafından büyük bir özenle ve tüm güvenlik önlemleri göz önünde bulundurularak yapılan etkinlikte, spor ve modifiye arabalar izleyenlere unutulmaz görsel şovlar yaptı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de gençlerle beraber arabalara binerek drift yapmayı ihmal etmedi. Başkan Şükrü Sözen’in drifti, gençler tarafından büyük bir beğeni ve alkış aldı. Drift ve modifiye dernekleri, Manavgat Belediyesi’nin organizasyonun kusursuz olduğunu belirterek gençleri eğlenceli bir aktiviteyle bir araya getiren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Etkinlikte genç sanatçı Tuğrul Çıngı sahne alarak popüler şarkılarıyla coşturdu.
 
BAŞKAN SÖZEN; “ENERJİMİZİ GENÇLERDEN ALIYORUZ”
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, gençlerin drift ve modifiye tutkusunu büyük heyecanla gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkan Şükrü Sözen, “Gönlümüz istiyor ki bu tutkuyu birbirimize zarar vermeden gerçekleştirelim. Gençlerimizin enerjisini, heyecanını ve yaşam tutkusunu biliyoruz. Onların yanında olmak, heyecanı beraber yaşamak ve bu zemini beraber oluşturmak da bizim görevimiz.
Bizler, sizlerden büyük olsak da heyecanımızı ve enerjimizi sizlerden alıyoruz. Emek verilerek hazırlanan araçları hep beraber gördük ve gurur duyduk. Gençlerin araçlarıyla gurur duyduğuna şahitlik ettik. Tek dileğimiz, gençlerimizin bu alanı sağlıklı kullanması ve birbirine zarar vermeyecek şekilde bu tutkularını yaşamalarıdır. Yaşam koşullarının sırtımıza bindirdiği zorluklara rağmen bu kentin bu enerjiyi kullanabilecek gençleri var. Tüm gençlerimizle gurur duyuyoruz. Bu vesile ile katılım gösteren tüm paydaşlara ve emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Şükrü Sözen, konuşmasının ardından Drift ve Modifiye derneklerinin temsilcilerine plaket verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.