Otoyol ve köprü zamları ertelendi!

EKONOMİ 25.10.2023 - 16:53, Güncelleme: 25.10.2023 - 16:56
 

Otoyol ve köprü zamları ertelendi!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, otoyol ve köprü geçiş ücretlerinde bugünden itibaren geçerli olan düzenlemenin, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla Ocak 2024'e ertelendiğini açıkladı.

haberimizvar.net- AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Yıl boyunca artış olmayacak” dediği köprü ve otoyol geçiş ücretleriyle ilgili dün Karayolları Genel Müdürlüğü’nden (KGM) yapılan açıklamayla 25 Ekim itibarıyla zamlı tarifenin geçerli olacağı açıklandı. İKTİDAR GERİ ADIM ATTI Erdoğan’ın vaadine rağmen 2023 yılı sona ermeden zam kararı alınmasına sosyal medyada tepki yağdı. Tepkiler üzerine iktidar bu kararından geri adım attı. İletişim Başkanı Fahrettin Altun, zammın Ocak 2024’e ertelendiğini açıkladı. Altun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Otoyol ve köprü geçiş ücretlerinde 25 Ekim’den itibaren yapılan düzenleme, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Ocak 2024’e ertelenmiştir. 25 Ekim’de (bugün) alınan geçiş ücretlerindeki fark vatandaşlarımıza iade edilecektir."
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, otoyol ve köprü geçiş ücretlerinde bugünden itibaren geçerli olan düzenlemenin, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla Ocak 2024'e ertelendiğini açıkladı.

haberimizvar.net- AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Yıl boyunca artış olmayacak” dediği köprü ve otoyol geçiş ücretleriyle ilgili dün Karayolları Genel Müdürlüğü’nden (KGM) yapılan açıklamayla 25 Ekim itibarıyla zamlı tarifenin geçerli olacağı açıklandı.

İKTİDAR GERİ ADIM ATTI

Erdoğan’ın vaadine rağmen 2023 yılı sona ermeden zam kararı alınmasına sosyal medyada tepki yağdı. Tepkiler üzerine iktidar bu kararından geri adım attı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, zammın Ocak 2024’e ertelendiğini açıkladı.

Altun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

" Otoyol ve köprü geçiş ücretlerinde 25 Ekim’den itibaren yapılan düzenleme, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Ocak 2024’e ertelenmiştir.

25 Ekim’de (bugün) alınan geçiş ücretlerindeki fark vatandaşlarımıza iade edilecektir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.