Özcan Balcı CHP İbradı’ya talip

SİYASET 28.11.2023 - 20:37, Güncelleme: 28.11.2023 - 20:38
 

Özcan Balcı CHP İbradı’ya talip

İYİ Parti’den istifa ettikten sonra Antalya Büyükşehir Meclis Üyeliğini bağımsız sürdüren Özcan Balcı, önce CHP’ye üye oldu ardından da İbradı Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

haberimizvar.net- Kalabalık destekçileri ve İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru ile birlikte CHP İbradı İlçe Başkanlığı’na giden Özcan Balcı, parti rozetini yakasına taktıktan sonra adaylık başvuru formunu teslim etti.  Balcı, burada yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Uzun yıllardır güzel ilçemizde yerel yönetim konularında pek çok sorumluluklar üstlenerek, bölgemiz refahı ve faydası için çalışmaktayım. Bu çalışmalarımı sizlerle birlikte ortak akıl ve işbirliği ile planlayarak, İbradımızın daha iyi bir geleceği hak ettiği düşüncesiyle daha da ileri taşımaya talibim. Aşk ile çıktığımız bu yolda biz kazanacağız, İbradı kazanacak.”
İYİ Parti’den istifa ettikten sonra Antalya Büyükşehir Meclis Üyeliğini bağımsız sürdüren Özcan Balcı, önce CHP’ye üye oldu ardından da İbradı Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

haberimizvar.net- Kalabalık destekçileri ve İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru ile birlikte CHP İbradı İlçe Başkanlığı’na giden Özcan Balcı, parti rozetini yakasına taktıktan sonra adaylık başvuru formunu teslim etti. 

Balcı, burada yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Uzun yıllardır güzel ilçemizde yerel yönetim konularında pek çok sorumluluklar üstlenerek, bölgemiz refahı ve faydası için çalışmaktayım. Bu çalışmalarımı sizlerle birlikte ortak akıl ve işbirliği ile planlayarak, İbradımızın daha iyi bir geleceği hak ettiği düşüncesiyle daha da ileri taşımaya talibim. Aşk ile çıktığımız bu yolda biz kazanacağız, İbradı kazanacak.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.