Özdağ: İyi Parti milletvekiliyim

SİYASET 06.05.2022 - 17:10, Güncelleme: 06.05.2022 - 17:57
 

Özdağ: İyi Parti milletvekiliyim

TBMM önünde açıklama yapan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, içişleri Bakanlığı'na alınmamasına, "Ben İyi Parti Milletvekiliyim. Nasıl içeri alınmam" diyerek tepki gösterdi

haberimizvar.net- Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın İçişleri Bakanlığı'na yürüyüşü polis tarafından engellendi. TBMM önünde basın açıklaması yapan Özdağ İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya, "Bu görev bittiği zaman tutuklanacaksın, bunun sen de farkındasın, sen Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük kriminalisin" dedi. Dün akşam İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun bir televizyon programı sırasında kendisi hakkındaki ifadelerine karşılık bugün saat 11.00'de İçişleri Bakanlığı'na gideceğini belirten Özdağ, Soylu'nun bir süredir kendisi ve Zafer Partisi hakkında "operasyon" yürüttüğünü iddia ederek bakanlığa yürüyeceğini duyurmuştu.  Sabah saatlerinde partisinin genel merkezi önünde basına kısa bir açıklama yapan yapan Özdağ, bazı destekçileriyle birlikte İçişleri Bakanlığı'na yürüdü. Ancak bir süre sonra bakanlığın önüne ilerleyişi polis tarafından durduruldu. Özdağ, polis tarafından engellenmesinin ardından sert bir açıklama yaptı: "Teröristleri izletmen gereken adamları benim peşime takmadın mı? Yemek yediğim restoranlardan visa kartı ödemelerimi toplatmadın mı? Bu görev bittiği zaman tutuklanacaksın, bunun sen de farkındasın. Sen Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük kriminalisin.  "Bu iş ikimizden biri ölene kadar devam edecek. Ya sen milletin önünde özür dilersin ya da sonuna kadar bu iş devam eder. Ama provokasyonları deneme. Her girişimini ağzına tıkarım."  Gelişmelerin ardından Cumhur İttifakı'nda AKP'nin ortağı olan MHP'nin genel başkanı Devlet Bahçeli de, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarda Süleyman Soylu'ya destek verdi.  "Sayın İçişleri Bakanımızın ve İçişleri Bakanlığımızın hedef alınması, saat 11 randevusuyla bakanlık çevresine yığınak yapılması vaka-ı adiyeden bir olay şeklinde görülemeyecektir. Bu pis bir kumpas, bayağı bir tezgah, küstah bir tertip ve beyhude bir çırpınıştır." ifadelerini kullanan Bahçeli, "Hiç kimse terbiyesizlik yapmasın, herkes sınırını ve yerini bilsin." paylaşımı yaptı.  Daha önce yaşanan çeşitli gerilimlerde de Süleyman Soylu'ya destek veren Bahçeli, twitter hesabından "İçişleri Bakanımızın ismi Süleyman Soylu'dur. Bakanlık önünde pespaye görüntüler eşliğinde magandalık yapanlar, anarşist yöntemlere müracaat edenler ateşle oynayan provokatörlerdir." paylaşımı yaptı:  "Biz herkesin ederini de, giderini de, ciğerini de iyi biliriz. Sudan sebeplerle, fuzuli polemiklerle, sipariş gayelerle Türk devletine cephe açıp terör örgütlerinin ümidi olanlara bu aziz vatanı heba ve heder ettirmeyiz." Özdağ, Meclis önünde yaşanan arbedede, "Ben İyi Parti milletvekiliyim" diyerek içeri girmeye çalıştı. O anlar videonun 4.12'inci dakikasında kameralara yansıdı  
TBMM önünde açıklama yapan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, içişleri Bakanlığı'na alınmamasına, "Ben İyi Parti Milletvekiliyim. Nasıl içeri alınmam" diyerek tepki gösterdi

haberimizvar.net- Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın İçişleri Bakanlığı'na yürüyüşü polis tarafından engellendi. TBMM önünde basın açıklaması yapan Özdağ İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya, "Bu görev bittiği zaman tutuklanacaksın, bunun sen de farkındasın, sen Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük kriminalisin" dedi. Dün akşam İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun bir televizyon programı sırasında kendisi hakkındaki ifadelerine karşılık bugün saat 11.00'de İçişleri Bakanlığı'na gideceğini belirten Özdağ, Soylu'nun bir süredir kendisi ve Zafer Partisi hakkında "operasyon" yürüttüğünü iddia ederek bakanlığa yürüyeceğini duyurmuştu.

 Sabah saatlerinde partisinin genel merkezi önünde basına kısa bir açıklama yapan yapan Özdağ, bazı destekçileriyle birlikte İçişleri Bakanlığı'na yürüdü. Ancak bir süre sonra bakanlığın önüne ilerleyişi polis tarafından durduruldu. Özdağ, polis tarafından engellenmesinin ardından sert bir açıklama yaptı:

"Teröristleri izletmen gereken adamları benim peşime takmadın mı? Yemek yediğim restoranlardan visa kartı ödemelerimi toplatmadın mı? Bu görev bittiği zaman tutuklanacaksın, bunun sen de farkındasın. Sen Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük kriminalisin.

 "Bu iş ikimizden biri ölene kadar devam edecek. Ya sen milletin önünde özür dilersin ya da sonuna kadar bu iş devam eder. Ama provokasyonları deneme. Her girişimini ağzına tıkarım."

 Gelişmelerin ardından Cumhur İttifakı'nda AKP'nin ortağı olan MHP'nin genel başkanı Devlet Bahçeli de, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarda Süleyman Soylu'ya destek verdi.

 "Sayın İçişleri Bakanımızın ve İçişleri Bakanlığımızın hedef alınması, saat 11 randevusuyla bakanlık çevresine yığınak yapılması vaka-ı adiyeden bir olay şeklinde görülemeyecektir. Bu pis bir kumpas, bayağı bir tezgah, küstah bir tertip ve beyhude bir çırpınıştır." ifadelerini kullanan Bahçeli, "Hiç kimse terbiyesizlik yapmasın, herkes sınırını ve yerini bilsin." paylaşımı yaptı.

 Daha önce yaşanan çeşitli gerilimlerde de Süleyman Soylu'ya destek veren Bahçeli, twitter hesabından "İçişleri Bakanımızın ismi Süleyman Soylu'dur. Bakanlık önünde pespaye görüntüler eşliğinde magandalık yapanlar, anarşist yöntemlere müracaat edenler ateşle oynayan provokatörlerdir." paylaşımı yaptı:

 "Biz herkesin ederini de, giderini de, ciğerini de iyi biliriz. Sudan sebeplerle, fuzuli polemiklerle, sipariş gayelerle Türk devletine cephe açıp terör örgütlerinin ümidi olanlara bu aziz vatanı heba ve heder ettirmeyiz."

Özdağ, Meclis önünde yaşanan arbedede, "Ben İyi Parti milletvekiliyim" diyerek içeri girmeye çalıştı. O anlar videonun 4.12'inci dakikasında kameralara yansıdı
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.