Özel bireylere telsiz eğitimi

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 30.10.2023 - 12:43, Güncelleme: 30.10.2023 - 12:44
 

Özel bireylere telsiz eğitimi

Antalya Down Sendromlular ve Engeliler Derneği üyesi özel bireylere telsiz cihazının kullanımı anlatıldı, haberleşme tatbikatıyla ''Sesimi duyan var mı?" anonsu yaptırıldı.

haberimizvar.net-Derneğin bünyesinde faaliyet gösteren Sevgi Evi'ndeki atölyede sanat üretimleri yaparak yeteneklerini kanıtlayan özel bireylere kamu yararı faaliyet gösteren Türkiye Radyo (Telsiz) Amatörleri Cemiyeti (TRAC) Antalya Şubesi'nin telsiz operatörleri Hasan Oflaz ile Murat Özturan tarafından telsiz üzerinden haberleşme eğitimi verildi. BİREYLERE TELSİZ EĞİTİMİ TRAC Antalya Şubesi Yönetim Kurulu üyesi Hasan Oflaz, Murat Özturan, doğal afet olaylarında hayati önem taşıyan 'Acil Afet Haberleşme' birimin önemini ve görevlerini, telsizin nasıl kullanılıp anons yapılacağını özel bireylere anlattı. Telsiz cihazlarını ilk kez ellerine alan dernek üyesi özel bireyler, ilk önce Antalya Down Sendromlular ve Engelliler Derneği Başkanı Gülcan Ay ile konuştu, ardından da kendi aralarında 'acil durum' çağrısı yaptı. Bireyler telsiz üzerinden birbirlerine "Sesimi duyan var mı?" anonsu yaparak iletişim kurmaya çalıştı. TRAC'A TEŞEKKÜR ETTİLER Dernek Başkanı Gülcan Ay, "Özel bireylerimiz yeteneklerini telsiz cihazıyla konuşarak da göstermiş oldular. Lisans gerektiren ve gerektirmeyen telsiz cihazlarına sahip olabilirler. Sadece doğal afet olaylarında değil, normal zamanda da kendi aralarında da telsiz üzerinden birbirlerine çağrı yaparak iletişim kurabilirler, sıkıntıda olduklarında yardım talep edebilirler" dedi. Dernek Başkanı Ay, TRAC Antalya Şubesi'ne, telsiz operatörlerine çaba ve katkılarından dolayı teşekkür etti.
Antalya Down Sendromlular ve Engeliler Derneği üyesi özel bireylere telsiz cihazının kullanımı anlatıldı, haberleşme tatbikatıyla ''Sesimi duyan var mı?" anonsu yaptırıldı.

haberimizvar.net-Derneğin bünyesinde faaliyet gösteren Sevgi Evi'ndeki atölyede sanat üretimleri yaparak yeteneklerini kanıtlayan özel bireylere kamu yararı faaliyet gösteren Türkiye Radyo (Telsiz) Amatörleri Cemiyeti (TRAC) Antalya Şubesi'nin telsiz operatörleri Hasan Oflaz ile Murat Özturan tarafından telsiz üzerinden haberleşme eğitimi verildi.

BİREYLERE TELSİZ EĞİTİMİ

TRAC Antalya Şubesi Yönetim Kurulu üyesi Hasan Oflaz, Murat Özturan, doğal afet olaylarında hayati önem taşıyan 'Acil Afet Haberleşme' birimin önemini ve görevlerini, telsizin nasıl kullanılıp anons yapılacağını özel bireylere anlattı. Telsiz cihazlarını ilk kez ellerine alan dernek üyesi özel bireyler, ilk önce Antalya Down Sendromlular ve Engelliler Derneği Başkanı Gülcan Ay ile konuştu, ardından da kendi aralarında 'acil durum' çağrısı yaptı. Bireyler telsiz üzerinden birbirlerine "Sesimi duyan var mı?" anonsu yaparak iletişim kurmaya çalıştı.

TRAC'A TEŞEKKÜR ETTİLER

Dernek Başkanı Gülcan Ay, "Özel bireylerimiz yeteneklerini telsiz cihazıyla konuşarak da göstermiş oldular. Lisans gerektiren ve gerektirmeyen telsiz cihazlarına sahip olabilirler. Sadece doğal afet olaylarında değil, normal zamanda da kendi aralarında da telsiz üzerinden birbirlerine çağrı yaparak iletişim kurabilirler, sıkıntıda olduklarında yardım talep edebilirler" dedi. Dernek Başkanı Ay, TRAC Antalya Şubesi'ne, telsiz operatörlerine çaba ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.