Özel çocuklara yoga kursu

YEREL 06.09.2019 - 15:43, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Özel çocuklara yoga kursu

Muratpaşa Belediyesi ve Adalya Vakfı tarafından Engelsiz Kafe'de özel çocuklara yönelik yoga eğitimleri başladı. Özel çocuklar, kendileri için bir yaşam merkezi olan ve tamamen çam ağaçlarıyla kaplı kafede matları yere serip eğitmeni birebir takip ediyor

haberimizvar.net Muratpaşa Belediyesi'nin Adalya Vakfı'yla Nisan 2015'te hizmete açtığı ve yaklaşık 8 dönümlük alanı kapsayan Şirinyalı Mahallesi'ndeki Engelsiz Kafe, temmuz ayında tamamlanan yenilenme çalışmalarını ardından özel bireylere yönelik eğitim faaliyetlerine devam ediyor. Engelli bireylerin gündelik yaşam içinde kalarak sosyalleşmelerini hedefleyen Engelsiz Kafe'de gerçekleşen yenileme çalışmalarında, özel bireylerin daha rahat hareket etmelerine imkan sağlayacak düzenlemeler yapıldı. AİLELERE DE KATILABİLİYOR Kuruluşundan bu yana her engel grubuna ve ailelerine yönelik aktiviteler, etkinlikler gerçekleştiren ve sosyal destek programları yürüten Engelsiz Kafe'de özel çocuklara yönelik jimnastik programının ardından yoga eğitimleri de başladı. Çarşamba günleri yaş gruplarına göre 12.45 ve 14.00 da iki seans halinde düzenlenen yoga eğitimleri gönüllü öğretmen Burcu Ayyıldız tarafından veriliyor. Eğitimler için dakikalar öncesinden Engelsiz Kafe'ye gelen özel çocuklar, matlarını serip kursun başlamasını heyecan içinde beklerken yoga eğitimlerine özel çocuklarını aileleri de katılabiliyor. Eğitmen Ayyıldız, engelli bireylerin kurslarda son derece başarılı olduğunu belirtti. Ayyıldız, yoganın özel çocukların daha sağlıklı ve huzurlu hale getirebilmesinde en önemli bir yöntem olduğunu söyledi.
Muratpaşa Belediyesi ve Adalya Vakfı tarafından Engelsiz Kafe'de özel çocuklara yönelik yoga eğitimleri başladı. Özel çocuklar, kendileri için bir yaşam merkezi olan ve tamamen çam ağaçlarıyla kaplı kafede matları yere serip eğitmeni birebir takip ediyor

haberimizvar.net Muratpaşa Belediyesi'nin Adalya Vakfı'yla Nisan 2015'te hizmete açtığı ve yaklaşık 8 dönümlük alanı kapsayan Şirinyalı Mahallesi'ndeki Engelsiz Kafe, temmuz ayında tamamlanan yenilenme çalışmalarını ardından özel bireylere yönelik eğitim faaliyetlerine devam ediyor. Engelli bireylerin gündelik yaşam içinde kalarak sosyalleşmelerini hedefleyen Engelsiz Kafe'de gerçekleşen yenileme çalışmalarında, özel bireylerin daha rahat hareket etmelerine imkan sağlayacak düzenlemeler yapıldı.

AİLELERE DE KATILABİLİYOR

Kuruluşundan bu yana her engel grubuna ve ailelerine yönelik aktiviteler, etkinlikler gerçekleştiren ve sosyal destek programları yürüten Engelsiz Kafe'de özel çocuklara yönelik jimnastik programının ardından yoga eğitimleri de başladı. Çarşamba günleri yaş gruplarına göre 12.45 ve 14.00 da iki seans halinde düzenlenen yoga eğitimleri gönüllü öğretmen Burcu Ayyıldız tarafından veriliyor. Eğitimler için dakikalar öncesinden Engelsiz Kafe'ye gelen özel çocuklar, matlarını serip kursun başlamasını heyecan içinde beklerken yoga eğitimlerine özel çocuklarını aileleri de katılabiliyor. Eğitmen Ayyıldız, engelli bireylerin kurslarda son derece başarılı olduğunu belirtti. Ayyıldız, yoganın özel çocukların daha sağlıklı ve huzurlu hale getirebilmesinde en önemli bir yöntem olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.