Özel dostlukta ilişkiler ağı

GÜNDEM 27.06.2021 - 21:40, Güncelleme: 27.06.2021 - 21:40
 

Özel dostlukta ilişkiler ağı

Sedat Peker’in Baykal- Karaca sarmalında ortaya attığı iddialar yakın tarihteki ilişkileri de sorgulamaya açtı. Erdoğan Baykal’ı hastanede ziyaret ettiğinde Karaca da oradaydı. Kapıda Erdoğan’ı karşılayan diğer isim Karaca ile özel dostluğu olan Aslı Baykal’dı

haberimizvar.net Yaptıkları açıklamalarla gündem yaratan Sedat Peker, CHP eski genel başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın geçmişte yaşandığı iddia edilen gizli ilişkilerini paylaştı. Peker, iddiasında Baykal’ın bir kızla olan gizli ilişkisinin ailesi tarafından öğrenildiğini ve olayı örtbas etmek için 2010-2017 yılları arasında Baykal’ın danışmanlığını yapan Korkmaz Karaca’nın kendisine ulaştığını söyledi.   BAYKAL’A TEPKİLER ÇIĞ GİBİ   Bu konuda herhangi bir adım atmadığını belirten Peker, Karaca’nın daha sonra bu gizli ilişkiyi kullandığını ve sonunda Deniz Baykal’ın kaset skandalı ile CHP genel başkanlığını bıraktığını paylaştı. İddialarla ilgili Deniz Baykal ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın danışmanı Korkmaz Karaca’dan herhangi bir açıklama gelmezken, özellikle CHP içinde Baykal’ın istifası, hatta partiden ihracı yüksek sesle dillendirildi. İddialar, ucu geçmişe dayanan ilişkileri de tartışmaya açtı.   CHP’DE ESKİ PARTİ MECLİSİ ÜYESİ   CHP’de 7 yıl Deniz Baykal’ın danışmanlığını yapan, CHP’nin eski Parti Meclisi (PM) üyesi Korkmaz Karaca, 2017 yılında AKP saflarına katıldı. Şu an Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi ve AKP Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Karaca, Deniz Baykal’ın hastaneye yatırıldığı 2017 yılında hastane önünde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşılayan iki önemli isimden biriydi.  Erdoğan, Deniz Baykal’ı hastanede bizzat ziyaret ederken onu karşılayan bir diğer isim Aslı Baykal’dı. Aslı Baykal ile çiçeği burnunda AKP’li Korkmaz Karaca’nın eskiye dayanan ‘özel’ dostluğu, o dönem olmasa da şimdi tekrar tartışmaya açıldı.   ASLI BAYKAL PARTİ KURACAKTI   Korkmaz Karaca’nın AKP’ye geçmesine rağmen Aslı Baykal ile dostluğunu sürdürmesi Ankara kulislerinde gündem oldu. Aslı Baykal, Korkmaz Karaca kanalıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın babasına yapacağı ziyareti kabul etti. Aynı Aslı Baykal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ziyaret teklifini ise geri çevirdi. Bilindiği üzere Aslı Baykal, yeni parti kurma girişiminde bulunmuş fakat abileri tarafından , ‘Parti kurma, yakın zamanda önce babanın yerine sonra da CHP’nin başına geçersin’ denilerek fikrinden vazgeçirilmişti. 
Sedat Peker’in Baykal- Karaca sarmalında ortaya attığı iddialar yakın tarihteki ilişkileri de sorgulamaya açtı. Erdoğan Baykal’ı hastanede ziyaret ettiğinde Karaca da oradaydı. Kapıda Erdoğan’ı karşılayan diğer isim Karaca ile özel dostluğu olan Aslı Baykal’dı

haberimizvar.net

Yaptıkları açıklamalarla gündem yaratan Sedat Peker, CHP eski genel başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın geçmişte yaşandığı iddia edilen gizli ilişkilerini paylaştı. Peker, iddiasında Baykal’ın bir kızla olan gizli ilişkisinin ailesi tarafından öğrenildiğini ve olayı örtbas etmek için 2010-2017 yılları arasında Baykal’ın danışmanlığını yapan Korkmaz Karaca’nın kendisine ulaştığını söyledi.

 

BAYKAL’A TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

 

Bu konuda herhangi bir adım atmadığını belirten Peker, Karaca’nın daha sonra bu gizli ilişkiyi kullandığını ve sonunda Deniz Baykal’ın kaset skandalı ile CHP genel başkanlığını bıraktığını paylaştı. İddialarla ilgili Deniz Baykal ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın danışmanı Korkmaz Karaca’dan herhangi bir açıklama gelmezken, özellikle CHP içinde Baykal’ın istifası, hatta partiden ihracı yüksek sesle dillendirildi. İddialar, ucu geçmişe dayanan ilişkileri de tartışmaya açtı.

 

CHP’DE ESKİ PARTİ MECLİSİ ÜYESİ

 

CHP’de 7 yıl Deniz Baykal’ın danışmanlığını yapan, CHP’nin eski Parti Meclisi (PM) üyesi Korkmaz Karaca, 2017 yılında AKP saflarına katıldı. Şu an Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi ve AKP Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Karaca, Deniz Baykal’ın hastaneye yatırıldığı 2017 yılında hastane önünde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşılayan iki önemli isimden biriydi.  Erdoğan, Deniz Baykal’ı hastanede bizzat ziyaret ederken onu karşılayan bir diğer isim Aslı Baykal’dı. Aslı Baykal ile çiçeği burnunda AKP’li Korkmaz Karaca’nın eskiye dayanan ‘özel’ dostluğu, o dönem olmasa da şimdi tekrar tartışmaya açıldı.

 

ASLI BAYKAL PARTİ KURACAKTI

 

Korkmaz Karaca’nın AKP’ye geçmesine rağmen Aslı Baykal ile dostluğunu sürdürmesi Ankara kulislerinde gündem oldu. Aslı Baykal, Korkmaz Karaca kanalıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın babasına yapacağı ziyareti kabul etti. Aynı Aslı Baykal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ziyaret teklifini ise geri çevirdi. Bilindiği üzere Aslı Baykal, yeni parti kurma girişiminde bulunmuş fakat abileri tarafından , ‘Parti kurma, yakın zamanda önce babanın yerine sonra da CHP’nin başına geçersin’ denilerek fikrinden vazgeçirilmişti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.