Özel, Hatay'a gidiyor

SİYASET 10.11.2023 - 15:01, Güncelleme: 10.11.2023 - 15:01
 

Özel, Hatay'a gidiyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 12 Kasım Pazar günü Hatay’a gidecek. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile görüşecek olan Özel, depremzedelerle bir araya gelecek.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, 12 Kasım'da Hatay’ı ziyaret edecek.  İlk önce, CHP Hatay İl Örgütü tarafından karşılanacak olan Özel, daha sonra il başkanlığının koordinasyon çadırında Hatay halkı ile buluşacak. KİPTAŞ Antakya Geçici Barınma Alanı’nda da depremzede yurttaşlar ile bir araya gelecek olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı ziyaret ederek şehrin güncel durumu hakkında da bilgiler alacak.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 12 Kasım Pazar günü Hatay’a gidecek. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile görüşecek olan Özel, depremzedelerle bir araya gelecek.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, 12 Kasım'da Hatay’ı ziyaret edecek. 

İlk önce, CHP Hatay İl Örgütü tarafından karşılanacak olan Özel, daha sonra il başkanlığının koordinasyon çadırında Hatay halkı ile buluşacak.

KİPTAŞ Antakya Geçici Barınma Alanı’nda da depremzede yurttaşlar ile bir araya gelecek olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı ziyaret ederek şehrin güncel durumu hakkında da bilgiler alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.