Özel öğrenciler ve öğretmenlerinden proje

EĞİTİM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 13.01.2024 - 15:39, Güncelleme: 13.01.2024 - 15:42
 

Özel öğrenciler ve öğretmenlerinden proje

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde yürütülen 'Sıfır Atık' kampanyasına Manavgat Gevher Nesibe Özel Eğitim Okulu öğrencileri 'Geri Dönüşüme Özel Dokunuşlar' adlı sosyal sorumluluk projesiyle katıldı.

haberimizvar.net- Manavgat Gevher Nesibe Özel Eğitim Okulu öğrencileri ve öğretmenleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde yürütülen 'Sıfır Atık Projesi'nin paydaşı olarak 'Geri Dönüşüme Özel Dokunuşlar' adlı sosyal sorumluluk projesi başlattı. Proje paydaşı olan Namık Karamancı Fen Lisesi, Manavgat Anadolu Lisesi, Şule Muzaffer Büyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Manavgat Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden öğrenciler cuma günleri Gevher Nesibe Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileriyle geri dönüşüm etkinliğine katılacak. Gevher Nesibe Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdür Yardımcısı Yücel Aslan'ın öncülüğündeki proje kapsamında okul pansiyonlarında artan ekmekler toplanarak Şule Muzaffer Büyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde kroton, peksimet, galeta unu ve hayvan yemine dönüştürülecek. Hazırlanan kroton, galeta unu ve peksimetler pansiyonlarda kullanılmak üzere okullara teslim edilecek. Hayvan yemleri de evcil ve yabani hayvanlara verilecek. Proje 6 ay sürecek.
CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde yürütülen 'Sıfır Atık' kampanyasına Manavgat Gevher Nesibe Özel Eğitim Okulu öğrencileri 'Geri Dönüşüme Özel Dokunuşlar' adlı sosyal sorumluluk projesiyle katıldı.

haberimizvar.net- Manavgat Gevher Nesibe Özel Eğitim Okulu öğrencileri ve öğretmenleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde yürütülen 'Sıfır Atık Projesi'nin paydaşı olarak 'Geri Dönüşüme Özel Dokunuşlar' adlı sosyal sorumluluk projesi başlattı. Proje paydaşı olan Namık Karamancı Fen Lisesi, Manavgat Anadolu Lisesi, Şule Muzaffer Büyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Manavgat Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden öğrenciler cuma günleri Gevher Nesibe Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileriyle geri dönüşüm etkinliğine katılacak.

Gevher Nesibe Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdür Yardımcısı Yücel Aslan'ın öncülüğündeki proje kapsamında okul pansiyonlarında artan ekmekler toplanarak Şule Muzaffer Büyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde kroton, peksimet, galeta unu ve hayvan yemine dönüştürülecek. Hazırlanan kroton, galeta unu ve peksimetler pansiyonlarda kullanılmak üzere okullara teslim edilecek. Hayvan yemleri de evcil ve yabani hayvanlara verilecek. Proje 6 ay sürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.