Özel yarın Antalya'da

SİYASET 20.02.2024 - 10:52, Güncelleme: 20.02.2024 - 13:09
 

Özel yarın Antalya'da

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Antalya Belediye Başkan Adayları tanıtım toplantısına katılmak üzere yarın Antalya'ya geliyor.

haberimizvar.net- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 21 Şubat Çarşamba günü (yarın) Antalya'ya geliyor. Özel partisinin belediye başkan adayları için düzenlenecek tanıtım toplantısına katılacak. CHP Lideri Özel'in katılımı ile yapılacak Antalya Belediye Başkan Adayları tanıtım toplantısı yarın saat 13.30'da Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. CHP Antalya İl Örgütü Genel Başkan Özgür Özel'in 'Antalya Buluşması' programı ile ilgili hazırlıklarını sürdürüyor.   BÖCEK PROJELERİNİ AÇIKLAYACAK CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in katılacağı yarın ki 'Antalya Buluşması'nda Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 'Hizmette 5.Yıl' başlıklı sunumu ile gerçekleştirdiği ve Antalya'ya kazandıracağı yeni projelerini anlatacak. Böcek, tüm Antalyalıları hizmet lansmanı ve aday tanıtım toplantısına davet etti.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Antalya Belediye Başkan Adayları tanıtım toplantısına katılmak üzere yarın Antalya'ya geliyor.

haberimizvar.net- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 21 Şubat Çarşamba günü (yarın) Antalya'ya geliyor. Özel partisinin belediye başkan adayları için düzenlenecek tanıtım toplantısına katılacak. CHP Lideri Özel'in katılımı ile yapılacak Antalya Belediye Başkan Adayları tanıtım toplantısı yarın saat 13.30'da Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. CHP Antalya İl Örgütü Genel Başkan Özgür Özel'in 'Antalya Buluşması' programı ile ilgili hazırlıklarını sürdürüyor.

 

BÖCEK PROJELERİNİ AÇIKLAYACAK

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in katılacağı yarın ki 'Antalya Buluşması'nda Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 'Hizmette 5.Yıl' başlıklı sunumu ile gerçekleştirdiği ve Antalya'ya kazandıracağı yeni projelerini anlatacak. Böcek, tüm Antalyalıları hizmet lansmanı ve aday tanıtım toplantısına davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.