Özel'e en çok sevinen Antalyalı meslektaşı oldu

GÜNDEM 07.11.2023 - 15:07, Güncelleme: 07.11.2023 - 15:07
 

Özel'e en çok sevinen Antalyalı meslektaşı oldu

CHP Genel Başkanlığı'na seçilen Eczacı Özgür Özel'in yeni görevine en çok sevinen Antalyalı meslektaşı Cihan Dinç oldu.

haberimizvar.net- CHP Genel Başkanlığı koltuğuna oturan Eczacı Özgür Özel'in ve yine eczacı olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut'un yeni görevlerine Antalya'dan en çok sevinen Eczacı Cihan Dinç oldu. Cihan Dinç, Antalya Eczacılar Odası Başkanlığını yaptığı dönemde, Özgür Özel Manisa Eczacılar Odası Başkanı, Burhanettin Bulut ise Adana Eczacılar Odası Başkanlığı görevini yürüttü.  Özel ve Bulut'la mesleki dayanışmanın yanı sıra dostlukları da devam eden Cihan Dinç, CHP Genel Başkanlığı'yla ilgili şunları söyledi: "Atatürk'ün oturduğu koltuğa bir eczacının oturması beni çok ama çok gururlandırıyor. Hiç şüphem yok ki; Sevgili Özgür Özel kökleri 100 yıla dayanan CHP'nin sorumluluğunu taşıyacak ve partinin başarı grafiğini yükseltecektir."
CHP Genel Başkanlığı'na seçilen Eczacı Özgür Özel'in yeni görevine en çok sevinen Antalyalı meslektaşı Cihan Dinç oldu.

haberimizvar.net- CHP Genel Başkanlığı koltuğuna oturan Eczacı Özgür Özel'in ve yine eczacı olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut'un yeni görevlerine Antalya'dan en çok sevinen Eczacı Cihan Dinç oldu.

Cihan Dinç, Antalya Eczacılar Odası Başkanlığını yaptığı dönemde, Özgür Özel Manisa Eczacılar Odası Başkanı, Burhanettin Bulut ise Adana Eczacılar Odası Başkanlığı görevini yürüttü. 

Özel ve Bulut'la mesleki dayanışmanın yanı sıra dostlukları da devam eden Cihan Dinç, CHP Genel Başkanlığı'yla ilgili şunları söyledi: "Atatürk'ün oturduğu koltuğa bir eczacının oturması beni çok ama çok gururlandırıyor. Hiç şüphem yok ki; Sevgili Özgür Özel kökleri 100 yıla dayanan CHP'nin sorumluluğunu taşıyacak ve partinin başarı grafiğini yükseltecektir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.