Özel'e Finike'yi anlattı

SİYASET 23.02.2024 - 15:20, Güncelleme: 23.02.2024 - 15:20
 

Özel'e Finike'yi anlattı

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e Finike'de 5 yıllık süreçte yaptıkları çalışmaları ve yeni dönem projeleri anlattı. Geyikçi, "Finike'yi dürüst ve cesur hizmetlerimizle Antalya'da huzurun başkenti yapacağız" dedi.

haberimizvar.net- Aday tanıtım toplantısını yapmak için Antalya’ya gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya gelen Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, CHP Genel Başkanı’na Finike’deki çalışmalarını ve projelerini aktardı. RANTA VE TALANA KARŞI FİNİKE’NİN SİGORTASI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ Aday tanıtım toplantısını yapmak için Antalya’ya gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, toplantıdan önce mevcut başkan ve başkan adaylarıyla bir araya geldi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile toplantı öncesi bir araya gelerek Finike’de 5 yıllık süreçte yaptıkları çalışmaları ve yeni dönem projelerini konuşan Başkan Mustafa Geyikçi, Finike’yi dürüst ve cesur hizmetlerimizle Antalya’da huzurun başkenti yapacağız. Finike’de projelerle dolu 5 yılı geride bıraktıklarını ve önümüzdeki dönem için de ilçeyi vizyon bir kent haline getirecek projeleri hazırladıklarını ifade eden Başkan Geyikçi, “Partimizden, partililerimizden ve tüm Finikeli hemşehrilerimizden aldığımız güç ve destek ile yeni dönemde de hız kesmeden çalışacağız. Finike’yi ranta, talana karşı teslim etmeyeceğiz. Finike’nin sigortası olmaya devam edeceğiz. Bizler sosyal ve halkçı belediyeciliğin örneğini geçen dönemde olduğu gibi yeni dönemde de göstereceğiz” dedi.
Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e Finike'de 5 yıllık süreçte yaptıkları çalışmaları ve yeni dönem projeleri anlattı. Geyikçi, "Finike'yi dürüst ve cesur hizmetlerimizle Antalya'da huzurun başkenti yapacağız" dedi.

haberimizvar.net- Aday tanıtım toplantısını yapmak için Antalya’ya gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya gelen Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, CHP Genel Başkanı’na Finike’deki çalışmalarını ve projelerini aktardı.


RANTA VE TALANA KARŞI FİNİKE’NİN SİGORTASI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Aday tanıtım toplantısını yapmak için Antalya’ya gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, toplantıdan önce mevcut başkan ve başkan adaylarıyla bir araya geldi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile toplantı öncesi bir araya gelerek Finike’de 5 yıllık süreçte yaptıkları çalışmaları ve yeni dönem projelerini konuşan Başkan Mustafa Geyikçi, Finike’yi dürüst ve cesur hizmetlerimizle Antalya’da huzurun başkenti yapacağız.
Finike’de projelerle dolu 5 yılı geride bıraktıklarını ve önümüzdeki dönem için de ilçeyi vizyon bir kent haline getirecek projeleri hazırladıklarını ifade eden Başkan Geyikçi, “Partimizden, partililerimizden ve tüm Finikeli hemşehrilerimizden aldığımız güç ve destek ile yeni dönemde de hız kesmeden çalışacağız. Finike’yi ranta, talana karşı teslim etmeyeceğiz. Finike’nin sigortası olmaya devam edeceğiz. Bizler sosyal ve halkçı belediyeciliğin örneğini geçen dönemde olduğu gibi yeni dönemde de göstereceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.