Özgem Group’tan anlamlı bağış

GÜNDEM 09.05.2020 - 17:05, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Özgem Group’tan anlamlı bağış

Özgem Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Durmuş, İçişleri Bakanlığı’nın ‘ticari taksilere’ ilişkin genelgesini hatırlatarak, bütün taksiler dezenfekte etmek için temsili olarak 10 lira belirlediklerini ve gelirin tamamen Türk Silahlı Kuvvetleri’ne verileceğini söyledi.

haberimizvar.net-İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine "Ticari Taksilere" ilişkin yeni genelge göndererek, taksilere yönelik hijyen tedbirlerini belirlemesi ile birlikte ortaya çıkan fırsatçıların da önü kesilmiş oldu. Genelgeye göre, ticari taksi durakları ve ticari taksiler, en az haftada bir kez düzenli aralıklarla temizlenecek, dezenfekte edilecek ve belgeler Trafik zabıtası tarafından denetlenecek. GENELGEDE NELER YER ALIYOR? Genelge ile: Ticari taksi durakları ve ticari taksi olarak kullanılan araçlar en az haftada bir kez olacak şekilde düzenli aralıklarla temizlenecek/dezenfekte edilecek. Ticari taksi şoförleri, kişisel hijyen kurallarına uygun şekilde hareket edecek ve aracın içinde mutlaka maske kullanacak. Ticari taksilerde, gün içerisinde araca binen her müşterinin kullanımına yetecek ölçüde kişisel kullanıma uygun dezenfektan malzeme/ürün veya 80 derecelik kolonya bulundurulacak. Ticari taksi şoförleri taksiye bindiği anda dezenfektan veya kolonya kullanabileceği/kullanması gerektiği konusunda müşteriyi bilgilendirecek.  Ticari taksilere aynı anda üç kişiden fazla müşteri kabul edilmeyecek.  Müşteriler ticari taksilere maskesiz binemeyecek. GELİRİ TSK’YA VERECEK Özgem Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Durmuş, pandemi sürecinde eline ilaç pompasını alanların bile sözde ilaçlama yaptıklarını, bakanlığın aldığı kararlarla bunların önüne geçildiğini söyledi. Durmuş, Antalya’daki bütün ticari taksileri dezenfekte edeceğiz. Resmi kurumlar ‘ücretsiz’ olarak dezenfekte işlemini üstlenene kadar temsili olarak araç başına 10 lira alacağız. Ve bu geliri de Türk Silahlı Kuvvetleri’ne bağışlıyoruz” diye konuştu.  
Özgem Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Durmuş, İçişleri Bakanlığı’nın ‘ticari taksilere’ ilişkin genelgesini hatırlatarak, bütün taksiler dezenfekte etmek için temsili olarak 10 lira belirlediklerini ve gelirin tamamen Türk Silahlı Kuvvetleri’ne verileceğini söyledi.

haberimizvar.net-İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine "Ticari Taksilere" ilişkin yeni genelge göndererek, taksilere yönelik hijyen tedbirlerini belirlemesi ile birlikte ortaya çıkan fırsatçıların da önü kesilmiş oldu. Genelgeye göre, ticari taksi durakları ve ticari taksiler, en az haftada bir kez düzenli aralıklarla temizlenecek, dezenfekte edilecek ve belgeler Trafik zabıtası tarafından denetlenecek.

GENELGEDE NELER YER ALIYOR?

Genelge ile: Ticari taksi durakları ve ticari taksi olarak kullanılan araçlar en az haftada bir kez olacak şekilde düzenli aralıklarla temizlenecek/dezenfekte edilecek. Ticari taksi şoförleri, kişisel hijyen kurallarına uygun şekilde hareket edecek ve aracın içinde mutlaka maske kullanacak. Ticari taksilerde, gün içerisinde araca binen her müşterinin kullanımına yetecek ölçüde kişisel kullanıma uygun dezenfektan malzeme/ürün veya 80 derecelik kolonya bulundurulacak. Ticari taksi şoförleri taksiye bindiği anda dezenfektan veya kolonya kullanabileceği/kullanması gerektiği konusunda müşteriyi bilgilendirecek.  Ticari taksilere aynı anda üç kişiden fazla müşteri kabul edilmeyecek.  Müşteriler ticari taksilere maskesiz binemeyecek.

GELİRİ TSK’YA VERECEK

Özgem Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Durmuş, pandemi sürecinde eline ilaç pompasını alanların bile sözde ilaçlama yaptıklarını, bakanlığın aldığı kararlarla bunların önüne geçildiğini söyledi. Durmuş, Antalya’daki bütün ticari taksileri dezenfekte edeceğiz. Resmi kurumlar ‘ücretsiz’ olarak dezenfekte işlemini üstlenene kadar temsili olarak araç başına 10 lira alacağız. Ve bu geliri de Türk Silahlı Kuvvetleri’ne bağışlıyoruz” diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.