Özgü Namal, eşi Serdar Oral’ın cenazesine katılamadı

GÜNDEM 08.10.2020 - 12:26, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Özgü Namal, eşi Serdar Oral’ın cenazesine katılamadı

Eşi Ahmet Serdar Oral'ı kaybeden Özgü Namal, cenazeye katılamadı. Evde, çocuklarının yanında kaldığı öğrenilen Namal, cenazeye çelenk gönderdi.

haberimizvar.net- Oyuncu Özgü Namal'ın eşi Ahmet Serdar Oral, son yolculuğuna uğurlandı.   İstanbul Beykoz’daki Kanlıca Mezarlığı'na defnedilen eşinin mezarına "Biricik eşim ve babamız" mesajının yazılı olduğu çelengi koyduran Özgü Namal, evde çocuklarının yanında olması nedeniyle cenaze törenine katılamadı. Özgü Namal 4 yıl önce oyunculuğu bırakarak Ahmet Serdar Oral ile evlenmiş ve çift, iki çocuğuyla birlikte Muğla Köyceğiz'de bir köyde yaşamaya başlamıştı. Oral, dün kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.
Eşi Ahmet Serdar Oral'ı kaybeden Özgü Namal, cenazeye katılamadı. Evde, çocuklarının yanında kaldığı öğrenilen Namal, cenazeye çelenk gönderdi.

haberimizvar.net- Oyuncu Özgü Namal'ın eşi Ahmet Serdar Oral, son yolculuğuna uğurlandı.

 

İstanbul Beykoz’daki Kanlıca Mezarlığı'na defnedilen eşinin mezarına "Biricik eşim ve babamız" mesajının yazılı olduğu çelengi koyduran Özgü Namal, evde çocuklarının yanında olması nedeniyle cenaze törenine katılamadı.

Özgü Namal 4 yıl önce oyunculuğu bırakarak Ahmet Serdar Oral ile evlenmiş ve çift, iki çocuğuyla birlikte Muğla Köyceğiz'de bir köyde yaşamaya başlamıştı. Oral, dün kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.