Özgür Özel’e yumruklu saldırı

GÜNDEM 10.06.2020 - 11:47, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Özgür Özel’e yumruklu saldırı

TBMM’de çıkan kavgada MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e yumruk attı

haberimizvarçnet- TBMM Genel Kurulu’nda mahalle bekçileriyle ilgili kanunun görüşüldüğü sırada çıkan kavgada CHP ve MHP'li vekiller birbirlerine girdi. Görüşmeler sırasında CHP'lilerin milletvekilliği kaldırılan Enis Berberoğlu için yavaşlatma eylemi yapmasına MHP’liler, “Genel başkanımız Devlet Bahçeli varken böyle bir şey yapamazsınız" diyerek tepki gösterdi. Tartışmaların büyümesi üzerine MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e yumruk atma girişiminde bulundu.   ÖZKAN: ASLA YILMAYACAĞIZ Yaşanan saldırı sonrası CHP’li Tuncay Özkan sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Özkan, “TBMM’de konuşma hakkını kısıtlamaya direnen ve özgürlüğü savunan grup başkan vekilimiz Özgür Özel'e arkadan saldıran vandallığa karşı asla taviz vermeyeceğiz. Meclis sorunlarımızı konuşacak. Çözüm arayacak. Çalışacak. Asla yılmayacağız” dedi.   ÖZEL, HALK TV’DE AÇIKLADI Meclis'te saldırıya uğrayan Özgür Özel Halk TV'de katıldığı programda yaşanan gerginliği anlattı. Özel, “MHP’li Olcay Kılavuz bana yumruk atamaya çalıştı. Hafif bir darbe aldım” dedi.  
TBMM’de çıkan kavgada MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e yumruk attı

haberimizvarçnet- TBMM Genel Kurulu’nda mahalle bekçileriyle ilgili kanunun görüşüldüğü sırada çıkan kavgada CHP ve MHP'li vekiller birbirlerine girdi. Görüşmeler sırasında CHP'lilerin milletvekilliği kaldırılan Enis Berberoğlu için yavaşlatma eylemi yapmasına MHP’liler, “Genel başkanımız Devlet Bahçeli varken böyle bir şey yapamazsınız" diyerek tepki gösterdi. Tartışmaların büyümesi üzerine MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e yumruk atma girişiminde bulundu.

 

ÖZKAN: ASLA YILMAYACAĞIZ

Yaşanan saldırı sonrası CHP’li Tuncay Özkan sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Özkan, “TBMM’de konuşma hakkını kısıtlamaya direnen ve özgürlüğü savunan grup başkan vekilimiz Özgür Özel'e arkadan saldıran vandallığa karşı asla taviz vermeyeceğiz. Meclis sorunlarımızı konuşacak. Çözüm arayacak. Çalışacak. Asla yılmayacağız” dedi.

 

ÖZEL, HALK TV’DE AÇIKLADI

Meclis'te saldırıya uğrayan Özgür Özel Halk TV'de katıldığı programda yaşanan gerginliği anlattı. Özel, “MHP’li Olcay Kılavuz bana yumruk atamaya çalıştı. Hafif bir darbe aldım” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.