Öztürk ve Cengiz CHP yolunda

SİYASET 28.12.2023 - 14:09, Güncelleme: 28.12.2023 - 14:44
 

Öztürk ve Cengiz CHP yolunda

Yerel seçimlere doğru geri sayım sürerken, CHP Antalya Örgütü, İYİ Partili 2 belediye başkanına rozet takma hazırlığı yapıyor.

haberimizvar.net- 31 Mart yerel seçimleri öncesinde kulisler iyice hareketlendi. Siyaset kulislerine yansıyan bilgilere göre; İYİ Partili Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk ile Demre Belediye Başkanı Gülsüm Cengiz, Memleket Partisi İlçe Başkanı Erkan Şahin ve arkadaşları CHP'ye katılma hazırlığı yapıyor. CHP Antalya Örgütü'ne yakın kaynaklar son anda bir sürpriz olmazsa bugün Gülsüm Cengiz, önümüzdeki günlerde ise Halil Öztürk, Erkan Şahin ve arkadaşları düzenlenecek bir törenle CHP'ye katılacak ve yeni partilerinin rozeti takılacak. Öte yandan, Memleket Partisi Elmalı Kurucu İlçe Başkanı Erkan Şahin, 20 arkadaşı ile birlikte CHP'ye katılma kararı aldı. Şahin ve arkadaşlarına da CHP rozeti takılması bekleniyor.
Yerel seçimlere doğru geri sayım sürerken, CHP Antalya Örgütü, İYİ Partili 2 belediye başkanına rozet takma hazırlığı yapıyor.

haberimizvar.net- 31 Mart yerel seçimleri öncesinde kulisler iyice hareketlendi. Siyaset kulislerine yansıyan bilgilere göre; İYİ Partili Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk ile Demre Belediye Başkanı Gülsüm Cengiz, Memleket Partisi İlçe Başkanı Erkan Şahin ve arkadaşları CHP'ye katılma hazırlığı yapıyor. CHP Antalya Örgütü'ne yakın kaynaklar son anda bir sürpriz olmazsa bugün Gülsüm Cengiz, önümüzdeki günlerde ise Halil Öztürk, Erkan Şahin ve arkadaşları düzenlenecek bir törenle CHP'ye katılacak ve yeni partilerinin rozeti takılacak.

Öte yandan, Memleket Partisi Elmalı Kurucu İlçe Başkanı Erkan Şahin, 20 arkadaşı ile birlikte CHP'ye katılma kararı aldı. Şahin ve arkadaşlarına da CHP rozeti takılması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.