Öztürk'ten CK Akdeniz'e tepki

GÜNDEM 08.01.2024 - 12:11, Güncelleme: 08.01.2024 - 12:11
 

Öztürk'ten CK Akdeniz'e tepki

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, Atatürk Caddesi'nde yaptıkları aydınlatma çalışmasından hemen sonra CK Akdeniz'in projesi olmadığı gerekçesiyle elektrik enerjisinin kesilmesine tepki gösterdi. "burası bakkal dükkan8ı değil' diyen Başkan Öztürk, aydınlatma projesini 06.11. 2023 günü CK Akdeniz'e resmi yazıyla bildirdiklerini vurgulayarak, " Eğer CK Akdeniz buna itiraz diyorsa mahkemeye vereceğim. Bizim projemiz CK Akdeniz'e bekletiliyor, oysa bizim beklemeye vaktimiz yok" dedi.

haberimizvar.net- Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk ile CK Akdeniz arasındaki tartışma giderek büyüyor. Elmalı Belediyesi’nce Atatürk Caddesi'nde yapılan  aydınlatma çalışmasının devreye girdiği gün CK Akdeniz tarafından yılbaşı gecesi projesi olmadığı gerekçesiyle elektrik enerjisi kesilmiş, Başkan Öztürk çareyi caddeyi jeneratör ile ışıklandırmakta bulmuştu. Atatürk Caddesi ışıklandırma projesine yönelik tartışmaya Ak Parti meclis gurubu da dahil olunca, Belediye Başkanı Halil Öztürk, kamuoyuna yanlış bilgiler verildiğini belirterek, konuya açıklık getirdi. Öztürk, "CK Akdeniz'in projesi olmadığını söylediği aydınlatma için projemizi 06.11.2023 tarihinde resmi yazı ile kendilerine bildirmişiz. Burası bakkal dükkanı değil, ben belgeyle konuşurum. Eğer CK Akdeniz itiraz ediyorsa, kendilerini mahkemeye vereceğim" dedi. BİZİM BEKLEMEYE ZAMANIMIZ YOK Atatürk Caddesi'ndeki ışıklandırma projesi için önceden resmi yazıyla bildirilmesine rağmen CK Akdeniz firmasının tersini söyleyerek kamuoyunu yanlış yönlendirdiğini belirten Başkan Öztürk, " Diyorlar ki siz kafanıza göre aydınlatma yapmışsınız, proje çizmemişsiniz diyorlar. Arkadaşlar burası bakkal dükkanı değil. Elimizde belge var, CK Akdeniz işi yavaştan alıyor olabilir, ama bizim beklemeye vaktimiz yok. CK Akdeniz itiraz ediyorsa, o kurumu mahkemeye vereceğim" şeklinde konuştu. Başkan Öztürk, Elmalı Belediye Meclisi'nde yaptığı konuşmada, CK Akdeniz'den yana tavır alan AK Partili belediye meclis üyelerine yönelik olarak, "Bakım elimde belge var, CK Akdeniz'in imzası var. Ne hikmetse 06.11.2023'ten bu yana projemiz bekletiliyor. Sizin 5 yılda yapamadıklarınızı biz 4 ayda yaptık. Biz 4 ayda ana caddeye girmişiz, 50 yıllık boruları değiştirmişiz, doğalgazı döşemişiz, sıcak asfaltı yapmışız, kaldırımları yapmışız, daha sonra da aydınlatmayı yapmışız. Demişler ski bunu seçim öncesi yapıyor. Siz zaten 5 senede bile yapamadınız, biz bunları 4 yaptık" diye konuştu.
Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, Atatürk Caddesi'nde yaptıkları aydınlatma çalışmasından hemen sonra CK Akdeniz'in projesi olmadığı gerekçesiyle elektrik enerjisinin kesilmesine tepki gösterdi. "burası bakkal dükkan8ı değil' diyen Başkan Öztürk, aydınlatma projesini 06.11. 2023 günü CK Akdeniz'e resmi yazıyla bildirdiklerini vurgulayarak, " Eğer CK Akdeniz buna itiraz diyorsa mahkemeye vereceğim. Bizim projemiz CK Akdeniz'e bekletiliyor, oysa bizim beklemeye vaktimiz yok" dedi.

haberimizvar.net- Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk ile CK Akdeniz arasındaki tartışma giderek büyüyor. Elmalı Belediyesi’nce Atatürk Caddesi'nde yapılan  aydınlatma çalışmasının devreye girdiği gün CK Akdeniz tarafından yılbaşı gecesi projesi olmadığı gerekçesiyle elektrik enerjisi kesilmiş, Başkan Öztürk çareyi caddeyi jeneratör ile ışıklandırmakta bulmuştu.

Atatürk Caddesi ışıklandırma projesine yönelik tartışmaya Ak Parti meclis gurubu da dahil olunca, Belediye Başkanı Halil Öztürk, kamuoyuna yanlış bilgiler verildiğini belirterek, konuya açıklık getirdi. Öztürk, " CK Akdeniz'in projesi olmadığını söylediği aydınlatma için projemizi 06.11.2023 tarihinde resmi yazı ile kendilerine bildirmişiz. Burası bakkal dükkanı değil, ben belgeyle konuşurum. Eğer CK Akdeniz itiraz ediyorsa, kendilerini mahkemeye vereceğim" dedi.

BİZİM BEKLEMEYE ZAMANIMIZ YOK

Atatürk Caddesi'ndeki ışıklandırma projesi için önceden resmi yazıyla bildirilmesine rağmen CK Akdeniz firmasının tersini söyleyerek kamuoyunu yanlış yönlendirdiğini belirten Başkan Öztürk, " Diyorlar ki siz kafanıza göre aydınlatma yapmışsınız, proje çizmemişsiniz diyorlar. Arkadaşlar burası bakkal dükkanı değil. Elimizde belge var, CK Akdeniz işi yavaştan alıyor olabilir, ama bizim beklemeye vaktimiz yok. CK Akdeniz itiraz ediyorsa, o kurumu mahkemeye vereceğim" şeklinde konuştu.

Başkan Öztürk, Elmalı Belediye Meclisi'nde yaptığı konuşmada, CK Akdeniz'den yana tavır alan AK Partili belediye meclis üyelerine yönelik olarak, "Bakım elimde belge var, CK Akdeniz'in imzası var. Ne hikmetse 06.11.2023'ten bu yana projemiz bekletiliyor. Sizin 5 yılda yapamadıklarınızı biz 4 ayda yaptık. Biz 4 ayda ana caddeye girmişiz, 50 yıllık boruları değiştirmişiz, doğalgazı döşemişiz, sıcak asfaltı yapmışız, kaldırımları yapmışız, daha sonra da aydınlatmayı yapmışız. Demişler ski bunu seçim öncesi yapıyor. Siz zaten 5 senede bile yapamadınız, biz bunları 4 yaptık" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.