Öztürk’ten Gürbüz ailesine ziyaret

GÜNDEM 08.09.2021 - 12:36, Güncelleme: 08.09.2021 - 12:36
 

Öztürk’ten Gürbüz ailesine ziyaret

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, hafta sonu yapılan Elmalı Yağlı Güreşleri’nde tribüne alınmadığı iddia edilen Ali Gürbüz’ün annesi Hatice Gürbüz ile dedesi Mehmet Öztürk’ü ziyaret etti.

haberimizvar.net- Hafta sonu yapılan 669. Elmalı Yağlı Güreşleri başpehlivan Ali Gürbüz’ün ailesinin stada alınmadığı iddiaları arasında yapıldı. Gürbüz konuyla ilgili zehir zemberek açıklama yaparken dün de Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk bilgilendirme yaptı. Ali Gürbüz’ün annesi Hatice Gürbüz ile dedesi Mehmet Öztürk’ü ziyaret eden Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk,  yanlış anlaşılma olduğunu söyledi.   GÜVENLİK TANIMADI  “Öncelikle Başpehlivanımız Ali Gürbüz’ün kıymetli annesi ve teyzesinin güreş sahasına alınmadığı yönündeki yanlış anlaşılmayı buradan düzeltmek istiyorum” diyen Başkan Öztürk, “  Final müsabakalarının gerçekleştirildiği güreşlerimizin 3. Gününde emniyet güçlerimiz güvenlik seviyesini en üst düzeyde tutmuş, tabiri yerindeyse saha etrafında kuş uçurtmamıştır. Hal böyle iken ve giriş kapılarında Antalya’dan gelen kontrolden sorumlu polis memuru ve özel güvenlik ekipleri yer almakta idi. Dolayısıyla görevli polis memurlarımızın Başpehlivanımız Ali Gürbüz’ün değerli annesi ve teyzesini tanımamış olması gayet normal ve anlayışla karşılanacak bir durum olması gerekmektedir. Bu sırada çok kısa bir süre kapıda beklemek zorunda kalan değerli annesi Hatice annemizin ve teyzesinin şahsım tarafından tesadüfen fark edilmiş ve şoförüme verdiğim talimatla protokol tribünündeki yerlerine alınmaları sağlanmıştır” dedi.  GÖLGE DÜŞÜRÜLMEYECEK  Başkan Öztürk açıklamasının devamında, “Bu bağlamda başpehlivanımız Ali Gürbüz ve değerli ailesine her ne kadar kurumumuz tarafından böyle bir davranış sergilenmese de yaşanan bu yanlış anlaşılmaya son vermek adına Hatice Gürbüz annemizi ve dedesi Mehmet Öztürk amcamızı ziyaret ederek gönlünü almaya çalışmış, tarihimizin en eski güreş organizasyonuna gölge düşürmemek için azami gayreti gösterme çabasındayız. 669. Yıldır sürdürülen Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşlerimize hiçbir kişi, kurum, grup ya da sosyal medya hesabının gölge düşüremeyeceğini, güreşlerimizin kalitesine bozamayacağını, durumun tamamen algı çalışması olduğunu kamuoyunun takdirlerine arz ederim” diye konuştu. 
Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, hafta sonu yapılan Elmalı Yağlı Güreşleri’nde tribüne alınmadığı iddia edilen Ali Gürbüz’ün annesi Hatice Gürbüz ile dedesi Mehmet Öztürk’ü ziyaret etti.

haberimizvar.net- Hafta sonu yapılan 669. Elmalı Yağlı Güreşleri başpehlivan Ali Gürbüz’ün ailesinin stada alınmadığı iddiaları arasında yapıldı. Gürbüz konuyla ilgili zehir zemberek açıklama yaparken dün de Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk bilgilendirme yaptı. Ali Gürbüz’ün annesi Hatice Gürbüz ile dedesi Mehmet Öztürk’ü ziyaret eden Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk,  yanlış anlaşılma olduğunu söyledi. 

 GÜVENLİK TANIMADI 

“Öncelikle Başpehlivanımız Ali Gürbüz’ün kıymetli annesi ve teyzesinin güreş sahasına alınmadığı yönündeki yanlış anlaşılmayı buradan düzeltmek istiyorum” diyen Başkan Öztürk, “  Final müsabakalarının gerçekleştirildiği güreşlerimizin 3. Gününde emniyet güçlerimiz güvenlik seviyesini en üst düzeyde tutmuş, tabiri yerindeyse saha etrafında kuş uçurtmamıştır. Hal böyle iken ve giriş kapılarında Antalya’dan gelen kontrolden sorumlu polis memuru ve özel güvenlik ekipleri yer almakta idi. Dolayısıyla görevli polis memurlarımızın Başpehlivanımız Ali Gürbüz’ün değerli annesi ve teyzesini tanımamış olması gayet normal ve anlayışla karşılanacak bir durum olması gerekmektedir. Bu sırada çok kısa bir süre kapıda beklemek zorunda kalan değerli annesi Hatice annemizin ve teyzesinin şahsım tarafından tesadüfen fark edilmiş ve şoförüme verdiğim talimatla protokol tribünündeki yerlerine alınmaları sağlanmıştır” dedi.

 GÖLGE DÜŞÜRÜLMEYECEK 

Başkan Öztürk açıklamasının devamında, “Bu bağlamda başpehlivanımız Ali Gürbüz ve değerli ailesine her ne kadar kurumumuz tarafından böyle bir davranış sergilenmese de yaşanan bu yanlış anlaşılmaya son vermek adına Hatice Gürbüz annemizi ve dedesi Mehmet Öztürk amcamızı ziyaret ederek gönlünü almaya çalışmış, tarihimizin en eski güreş organizasyonuna gölge düşürmemek için azami gayreti gösterme çabasındayız. 669. Yıldır sürdürülen Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşlerimize hiçbir kişi, kurum, grup ya da sosyal medya hesabının gölge düşüremeyeceğini, güreşlerimizin kalitesine bozamayacağını, durumun tamamen algı çalışması olduğunu kamuoyunun takdirlerine arz ederim” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.